Αυτό είναι το νέο τραγούδι των Paramore - Τον Φεβρουάριο το άλμπουμ
Music

Αυτό είναι το νέο τραγούδι των Paramore – Τον Φεβρουάριο το άλμπουμ

Μετά από teasing που κράτησε πολύ καιρό, οι Paramore παρουσίασαν το πρώτο νέο τραγούδι τους μετά από μία πενταετία. Είναι το This is Why που αποτελεί το εναρκτήριο τραγούδι του ομώνυμου άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο και θα περιλαμβάνει συνολικά δέκα νέες συνθέσεις.

«Για να είμαι ειλικρινής, είχα βαρεθεί τόσο πολύ να γράφω στίχους, αλλά ο Taylor, έπεισε τον Zac και εμένα ότι έπρεπε να δουλέψουμε πάνω σε αυτήν την τελευταία ιδέα. Αυτό που προέκυψε ήταν το τραγούδι που έδωσε το όνομα του σε ολόκληρο το άλμπουμ. Νομίζω ότι συνοψίζει την πληθώρα των συναισθημάτων, που μοιάζουν με τρενάκι του λούνα παρκ όταν είσαι ζωντανός το 2022, έχοντας επιβιώσει από αυτά τα τελευταία 3-4 χρόνια» δήλωσε για το νέο single η τραγουδίστρια των Paramore, Hayley Williams.

To βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι είναι σε σκηνοθεσία του Brendan Yates των Turnstile. «Ξέρω τα παιδιά από τους Turnstile εδώ και λίγο καιρό και ήταν συναρπαστικό που δουλέψαμε με τον Brendan. Υπάρχει μία ομοιότητα στον τρόπο που δουλεύουν τα δύο συγκροτήματα. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα περιοδεύσουμε μαζί» τόνισε η Williams.

Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine

Οι 100 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Τι σημαίνουν ένα προς ένα όλα τα νέα τραγούδια των Slipknot

O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: