Αυξάνεται η τιμή του Spotify και στην Ελλάδα

Roxx |
spotify

H Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πολλές χώρες που θα δουν αύξηση στην τιμή συνδρομής του Spotify από σήμερα κιόλας. Το κόστος του ατομικού μηνιαίου πλάνου ανεβαίνει από τα 6,99 ευρώ στα 7,99 ευρώ και η αυτή είναι η πρώτη αύξηση τιμής της υπηρεσίας μετά από πολλά χρόνια.

Πλέον η μηνιαία συνδρομή είναι ακριβότερη από αυτή στο Apple Music (7,49 ευρώ), αλλά παραμένει αρκετά φθηνότερη από το Amazon Music που κοστίζει σχεδόν δέκα ευρώ. Η αύξηση επηρεάζει και όλα τα υπόλοιπα πλάνα της υπηρεσίας.Το Duo (2 λογαριασμοί) διαμορφώνεται στα 10,49 EUR/μήνα, το Family (Έως 6 λογαριασμοί) στα 12,99 EUR/μήνα και το φοιτητικό πάει στα 4,49 ευρώ τον μήνα.

«Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, αλλάζουμε τις Premium τιμές μας σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο», έγραψε η εταιρεία σε ανάρτηση που ανακοινώνει την αύξηση. «Αυτές οι αλλαγές θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία στους χρήστες και τους καλλιτέχνες στην πλατφόρμα μας».

Μήπως τώρα που θα πάρουν παραπάνω λεφτά, να φτιάξουν την ποιότητα ήχου, που είναι πολύ κατώτερη από τον ανταγωνισμό και να αρχίσουν να πληρώνουν καλύτερα τους καλλιτέχνες;


Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι

Δείτε όλο το ΟΑΚΑ να τραγουδάει Happy Birthday στον Slash

Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Και τίποτα άλλο να μη βλέπαμε φέτος οι Prodigy στο Release Athens ήταν αρκετοί


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ