19χρονός επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον ντράμερ των Def Leppard
Music

19χρονός επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον ντράμερ των Def Leppard

Απίστευτο περιστατικό έξω από ξενοδοχείο Four Seasons στη Φλόριντα με τον ντράμερ των Def Leppard να δέχεται επίθεση από ένα 19χρονο. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας του Φορτ Λόντερντεϊλ, ο  Rick Allen κάπνιζε ένα τσιγάρο έξω από το ξενοδοχείο όταν ο δράστης, ο οποίος κρυβόταν πίσω από έναν στύλο, έτρεξε και έπεσε πάνω του με δύναμη.  Ο Allen έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο .

Η αστυνομία λέει ότι μια γυναίκα βγήκε από το ξενοδοχείο για να βοηθήσει τον μονόχειρα ντράμερ αφού είδε το περιστατικό και δέχτηκε επίσης χτυπήματα από τον νεαρό που την έριξε στο έδαφος, την τράβηξε από τα μαλλιά και την έσυρε μέσα στο ξενοδοχείο.

Ο 19χρονος συνελήφθη αφού έτρεξε σε ένα άλλο κοντινό ξενοδοχείο όπου φέρεται να κατέστρεψε πολλά αυτοκίνητα σε ένα γκαράζ. Μετά την ανάγνωση των κατηγοριών, κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Rick Allen που βρισκόταν στην πόλη για μία συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας με τους Motley Crue έδωσε ένορκη κατάθεση και έχει ήδη καταθέσει μήνυση, ενώ ο δράστης αντιμετωπίζει συνολικά έξι κατηγορίες.


O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα στο φινάλε του Last of Us

Τέσσερις προσθήκες στις metal μέρες του Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ