Ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ ο Γουιλ Σμιθ
Movies

Ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ ο Γουιλ Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ κατάφερε να γίνει τα τελευταία 24ωρα πρώτο θέμα παγκοσμίως, όχι για το πρώτο όσκαρ της καριέρας τους αλλά για το χαστούκι στο Κρις Ροκ πάνω στη σκηνή λίγη ώρα νωρίτερα. Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του για το βραβείο, ζήτησε συγγνώμη από την ακαδημία όμως χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες για να ζητήσει συγγνώμη και από τον Κρις Ροκ.

Το έκανε με ένα ποστάρισμα του στο instagram χαρακτηρίζοντας την αντίδραση του υπερβολική ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζέντα ήταν υπερβολικό να το αντέξω και αντέδρασα συναισθηματικά. Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη σε εσένα, Κρις. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν αντιπροσωπευτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της τελετής απονομής, όλους τους παρευρισκόμενους και σε όσους παρακολουθούσαν απ’ όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου από την ταινία King Richard. Μετανιώνω βαθύτατα που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας. Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη». 

Η συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ ήρθε μετά την αναkοίνωση της Ακαδημίας, που τόνισε ότι εξετάζει την υπόθεση και δεν αποκλείεται να επιβάλλει κάποια ποινή στον ηθοποιό, σε καμία περίπτωση όπως δεν κινδυνεύει με αφαίρεση του βραβείου που κέρδισε για την ερμηνεία του στο King Richard.


Διαβάστε ακόμα:

Φιάσκο στα όσκαρ με τις ψηφοφορίες: Στον Ζακ Σνάιντερ και τα δύο βραβεία

Όσκαρ 2022: Καλύτερη ταινία το CODA – Στο Dune τα περισσότερα βραβεία

Taylor Hawkins: Τι δείχνουν για τον θάνατο του οι πρώτες εξετάσεις

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ