Γουίλ Σμιθ: Επιτέθηκε στον Κρις Ροκ στη σκηνή και σόκαρε τα όσκαρ
Movies

Γουίλ Σμιθ: Επιτέθηκε στον Κρις Ροκ στη σκηνή και σόκαρε τα όσκαρ

Σε μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές στην ιστορία των Όσκαρ, ο Γουιλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και έριξε ένα δυνατό χαστούκι στον Κρις Ροκ. Όχι, δεν ήταν κάποιο στημένο από πριν σκετσάκι, αλλά η αντίδραση του Σμιθ στο αστείο που έκανε ο Ροκ για τη σύζυγο του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. 

«Τζέιντα, σ’αγαπώ.  G.I. Jane 2. Ανυπομονώ να το δω. Εντάξει;» ήταν η ατάκα του Κρις Ροκ για το ξυρισμένο κεφάλι της ηθοποιού, με αναφορά στην ταινία G.I. Jane όπου η πρωταγωνίστρια Ντέμι Μουρ είχε ξυρισμένο κεφάλι. Ο Γουιλ Σμιθ φάνηκε να χαμογελά στην αρχή, όμως όταν η κάμερα επέστρεψε στον Κρις Ροκ, αυτός φάνηκε έκπληκτος που είδε τον Γουιλ Σμιθ να τον πλησιάζει.

Το χαστούκι που του έριξε, ακούστηκε σε ολόκληρη την αίθουσα. «Μόλις μου έριξε ένα δυνατό χαστούκι ο Γουίλ Σμιθ» είπε ο Ροκ και με τον Σμιθ να απαντά από την καρέκλα του, «Κράτα τη γυναίκα μου, μακριά από το γ@μημενο στόμα σου».

Ο Ροκ που ήταν στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο ντοκιμαντέρ είπε : «Φίλε, ήταν ένα αστείο GI Jane» με τον Γουίλ Σμιθ να επαναλαμβάνει. «Κράτα τη γυναίκα μου, μακριά από το γ@μημενο στόμα σου». Ολόκληρη η σκηνή που σας περιγράψαμε, κόπηκε από την μετάδοση στην Αμερική, αλλά προβλήθηκε κανονικά στον υπόλοιπο κόσμο και μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού διαλλείματος, ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και ο Τάιλερ Πέρι προσέγγισαν τον Γουίλ Σμιθ και τους ζήτησαν να ηρεμήσει.

Λίγη ώρα μετά βέβαια, τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν ο Σμιθ κέρδισε το πρώτο βραβείο της καριέρας του για την ερμηνεία του στο King Richard.  Ο ευχαριστήριος λόγος του ήταν και μια δημόσια συγγνώμη. «Η αγάπη σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα. Ελπίζω η Ακαδημία να με φωνάξει πίσω του χρόνου». Δεν ζήτησε πάντως συγγνώμη στον Κρις Ροκ που από την πλευρά του δεν υπέβαλλε μήνυση για το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα:

Taylor Hawkins: Τι δείχνουν για τον θάνατο του οι πρώτες εξετάσεις

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ