Το πρώτο trailer για το War of the Rohirim του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι εδώ
Movies

Το πρώτο trailer για το War of the Rohirim του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι εδώ

Η επιστροφή της Warner Bros στον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, γίνεται με την anime ταινία The War of the Rohirim που έρχεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης και η σύνδεση του με την αρχική τριλογία είναι άμεση, αφού ξεκινά με το όνομα του Πίτερ Τζάκσον και περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες.

H ταινία που τοποθετείται χρονικά 261 χρόνια πριν τα γεγονότα του Άρχοντα, θα διηγηθεί την ιστορία πίσω από το φρούριο του Helm’s Deep, με μια βουτιά στη ζωή και τις αιματοβαμμένες περιπέτειες μίας θρυλικής φιγούρας της Μέσης-Γης. Του ατρόμητου βασιλιά του Rohan, του Helm Hammerhand. Ο Brain Cox δίνει τη φωνή του στον θρυλικό βασιλιά, ένα η Miranda Otto κάνει την αφήγηση, στο ρόλο της Eowyn (που είχε και στην τριλογία).

Ο Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) σκηνοθετεί, ενώ η Philippa Boyens που έγραψε το σενάριο για τις τριλογίες του Άρχοντα και του Χόμπιτ, είναι στην παραγωγή.  Στο σενάριο είναι οι Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou δουλεύοντας πάνω σε μία ιστορία των Addiss & Will Matthews, ενώ στη δημιουργική ομάδα βρίσκουμε τον βραβευμένο με όσκαρ για τη δουλειά του στον Άρχοντα, Richard Taylor (ιδρυτής της Weta Workshop), τον επίσης βραβευμένο με όσκαρ για την καλλιτεχνική διεύθυνση του Άρχοντα, Alan Lee αλλά και τον illustrator του Τόλκιν, John Howe.

Θυμίζουμε ότι η Warner Bros έχει ήδη ανακοινώσει δύο ταινίες για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, με την πρώτη να έρχεται το 2026 από τον Andy Serkis και να αφορά το κυνήγι του Gollum.

Αυτό είναι το trailer για το The War of the Rohirim

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.