Τζιμ Κάρεϊ: Θα σκεφτόταν το Ace Ventura 3 μόνο αν το σκηνοθετούσε ο Κρίστοφερ Νόλαν
Movies

Τζιμ Κάρεϊ: Θα σκεφτόταν το Ace Ventura 3 μόνο αν το σκηνοθετούσε ο Κρίστοφερ Νόλαν

Αυτές τις ημέρες ο Τζιμ Κάρεϊ προωθεί τη νέα του ταινία, το Sonic The Hedgehog 2ενώ παράλληλα έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να αποσυρθεί σύντομα από τον χώρο, αφού θεωρεί ότι έχει κάνει όσο να ήθελε να κάνει.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ρόλο του Ace Ventura για μία τρίτη ταινία, ο ηθοποιός άφησε ανοιχτή την πόρτα μόνο αν εμφανιστεί ένας σκηνοθέτης σαν το Κρίστοφερ Νόλαν και για κάποιο λόγο θέλει να αναλάβει τη σκηνοθεσία. Πράγμα απίθανό δηλαδή.

«Είναι δύσκολο αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά αν εμφανιστεί μία ιδιοφυία, ένας σκηνοθέτης σαν τον Κρίστοφερ Νόλαν και πει ότι θέλει να φτιάξει μία νέα ταινία του Ace Ventura και κάνει κάτι ενδιαφέρον, τότε ίσως να ακούσω τι έχει να πει». 

Το Ace Ventura ήταν η ταινία που εκτόξευσε την καριέρα του Τζιμ Κάρεϊ το 1994, ενώ το σίκουελ που ακολουθήσε έναν χρόνο μετά, τα πήγε ακόμα καλύτερα στο box office με εισπράξεις πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

«Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεν υπάρχει ούτε ένα κύτταρο στο κορμί σου που να είναι το ίδιο με το άτομο που ήσουν τότε. Έτσι απλά θα καταλήξεις να μιμείσαι αυτό που ήσουν τότε γιατί η ίδια έμπνευση δεν υπάρχει πια» κατέληξε ο Τζιμ Κάρεϊ.

Papa Roach: Έπαιξαν σε πιτσαρία με το κοινό να κάνει Wall of Death!

Γουίλ Σμιθ: Τον απέκλεισαν από τα όσκαρ για δέκα χρόνια

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: