Τραγούδι-έκπληξη από την Jenna Ortega για τον χαρακτήρα της στο νέο Scream
Movies

Τραγούδι-έκπληξη από την Jenna Ortega για τον χαρακτήρα της στο νέο Scream

Στα πολύ πάνω της είναι τους τελευταίους μήνες η Jenna Ortega, που «εκτοξεύτηκε» με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Wednesday του Netflix, παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα το SNL, ενώ συμμετέχει και στη νέα ταινία του Scream που που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στους κινηματογράφους.

H 20χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη της μίλησε για το τραγούδι που θα ήθελε να παίζει την ώρα που ο χαρακτήρας προσπαθεί να ξεφύγει από τον Ghostface και η επιλογή της μας εξέπληξε ευχάριστα! «Νομίζω ότι θα ταίριαζε με το ύφος της ταινίας το Be Quiet And Drive των Deftones. Νομίζω ότι αν ακουγόταν την ώρα που προσπαθούν να ξεφύγουν θα ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή» τόνισε. 

Στην ίδια συνέντευξη, η Ortega λέει ότι αν ο χαρακτήρας της είχε το δικό της theme song, αυτό θα ήταν το The Way Out Is Through των Nine Inch Nails ή το She’s Leaving Home από τους Beatles.


O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα στο φινάλε του Last of Us

Τέσσερις προσθήκες στις metal μέρες του Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ