Στο εναλλακτικό πόστερ του Thor η Νάταλι Πόρτμαν σηκώνει το σφυρί
Movies

Στο εναλλακτικό πόστερ του Thor η Νάταλι Πόρτμαν σηκώνει το σφυρί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ταινία του Thor ξεκίνησε και επίσημα με την κυκλοφορία του πρώτου teaser trailer, που μπορεί να μην μας έδειξε πολλά, είχε όμως εντυπωσιακό κλείσιμο, με την Jane Foster να κάνει ξανά την εμφάνιση της με το σφυρί στο χέρι!

Η Νάταλι Πόρτμαν επιστρέφει στον ρόλο και θα την δούμε ως Mighty Thor, έτσι είναι λογικό η προβολή της να είναι από τώρα μεγάλη. Και για αυτό απέκτησε και το δικό της πόστερ που είναι ίδιο με αυτό του Κρις Χέμσγουόρθ, αλλά παίρνει τη θέση του.  Μάλιστα, η ατάκα που υπάρχει πάνω από τον τίτλο της ταινίας αλλάζει από «The One and Only» σε «The One is Not The Only».

Το Love and Thunder του Thor θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ξανά ο Taika Waititi, ενώ ο Κρίστιαν Μπέιλ θα κάνει ντεμπούτο στο MCU στο ρόλο του Gorr The God Butcher. Και φυσικά αναμένεται να κυνηγήσει τον Thor.

Thor Love and Thunder


Netflix: Βάζει διαφημίσεις και stop στο μοίρασμα κωδικών

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!

Τα πρώτα δέκα λεπτά του Batman είναι επίσημα στο youtube

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ