To τέταρτο John Wick είχε και ένα πολύ πιο ξεκάθαρο φινάλε
Movies

To τέταρτο John Wick είχε και ένα πολύ πιο ξεκάθαρο φινάλε

Προσοχή ακολουθούν spoilers: Το τέταρτο John Wick που προβλήθηκε την Άνοιξη στους κινηματογράφους, ήταν η πιο επιτυχημένη ταινία της σειράς σε εμπορικό επίπεδο και για πολλούς η καλύτερη από τις τέσσερις. Το φινάλε όμως θα μπορούσε να αποτελεί και το οριστικό φινάλε για τον χαρακτήρα, αφού μένουμε με την εντύπωση ότι πεθαίνει. Ή μήπως όχι; Είναι διφορούμενο όπως και να το κάνουμε και αφήνει περιθώρια για μελλοντική επιστροφή.

Μιλώντας πάντως στο περιοδικό Empire ο σκηνοθέτης, Chad Stahelski, αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα είχαν μία σκηνή που έκανε τα πράγματα πολύ πιο ξεκάθαρα για το τι έχει συμβεί πραγματικά.

«Είχαμε ένα διαφορετικό τέλος», είπε ο Stahelski. «Αυτό που είδατε στους κινηματογράφους ήταν το τέλος που εγώ και ο Keanu θέλαμε, αλλά γυρίσαμε και ένα διαφορετικό φινάλε, όπου βλέπουμε τον John Wick, έτσι γινόταν πολύ ξεκάθαρο ότι ήταν ακόμα ζωντανός. Το κοινό με το οποίο κάναμε τις δοκιμαστικές προβολές προτίμησε απόλυτα το διφορούμενο τέλος».

Όλα θα εξαρτηθούν πάντως από τις προθέσεις του πρωταγωνιστή και το αν θέλει όντως να επιστρέψει στο ρόλο μελλοντικά, αφού η Lionsgate θέλει παρά πολύ τη συνέχεια, ενώ έχει ήδη προγραμματισμένο τo spin-off με την Άνα Ντε Άρμας.


Ο πιο… διαστημικός χώρος συναυλιών στον κόσμο άναψε για το κοινό!

Η πιο παράξενη στιγμή στο βίντεο του November Rain έχει μια πολύ απλή εξήγηση

O συγγραφέας του Trainspotting λέει ότι το Choose Life δεν ισχύει πλέον…

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ