H ταινία του Star Wars για τη «δύναμη» θα μας πάει 25.000 χρόνια πίσω!
Movies

H ταινία του Star Wars για τη «δύναμη» θα μας πάει 25.000 χρόνια πίσω!

Μαζικές ανακοινώσεις για το μέλλον του Star Wars είχαμε τις προηγούμενες ημέρες και από τις τρεις νέες ταινίες που ανακοινώθηκαν σίγουρα ξεχωρίζει αυτή που θα μας πάει πολύ πίσω στο χρόνο. Το πρότζεκτ έχει αναλάβει ο James Mangold (Logan) και όπως αποκάλυψε η χρονική του θέση στο ευρύτερο σύμπαν, είναι περίπου 25.000 χρόνια πριν τα γεγονότα με τους Skywalker.

H Kathleen Kennedy, είπε κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration στο Λονδίνο ότι η ταινία θα μας δείξει τον πρώτο Jedi που χειρίστηκε τη δύναμη και στη συνέχεια ο σκηνοθέτης μας έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

«Εξελίσσεται 25.000 χρόνια πριν το Episode IV. Είπα στην Kathleen, ότι ήθελα να φτιάξω μία βιβλική ταινία, κάτι σαν τις Δέκα Εντολές, αλλά στον κόσμο του Star Wars, για την άφιξη της δύναμης, και σε αυτό δουλεύω αυτή την εποχή. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα» είπε αρχικά ο Mangold και συνέχισε. 

«Είναι μια ταινία που θα ενώνει τους κόσμους που ξέρουμε, αλλά είναι επίσης πολύ μακριά από όλα, έτσι νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να πούμε μία ιστορία ελεύθερα και να μην είμαστε δεμένοι από όσα ήδη ξέρουμε». 

Αυτές λοιπόν είναι οι πρώτες πληροφορίες, αλλά προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο ποια από τις τρεις ταινίες θα είναι η πρώτη που θα δούμε. Μπορεί δηλαδή να χρειαστούν 5-6 χρόνια μέχρι να έρθει στην οθόνη αυτό το πρότζεκτ.

Θυμίζουμε ότι οι άλλες δύο ταινίες που ανακοινώθηκαν είναι αυτή που θα ενώσει τις εξελίξεις από Μandalorian, Αshoka κτλ. και η επιστροφή της Daisy Ridley στο ρόλο της Rey για μία ταινία που θα εξελίσσεται 15 χρόνια μετά το Rise of Skywalker.


Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες

Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα

Οι In Flames επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: