Συνελήφθη στη Χαβάι ο «Flash» για φασαρία μέσα σε μπαρ
Movies

Συνελήφθη στη Χαβάι ο «Flash» για φασαρία μέσα σε μπαρ

Στη φυλακή της περιοχής Χίλο στη Χαβάι, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Έζρα Μίλερ. Ο πρωταγωνιστής του Flash αλλά και του Fantastic Beasts συνελήφθη από την αστυνομία αφού κατηγορήθηκε για παραβατική συμπεριφορά και παρενόχληση σε μπαρ που βρισκόταν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αστυνομία δέχθηκε κλήση ότι Μίλερ άρχισε να παρενοχλεί τους θαμώνες που τραγουδούσαν καραόκε, φωνάζοντας και βρίζοντας, στη συνέχεια άρπαξε με έντονο τρόπο το μικρόφωνο από τα χέρια μία 23χρονης γυναίκας, ενώ έπιασε από τον λαιμό ένα 32χρονο που έπαιζε βελάκια.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ του ζήτησε πολλές φορές να ηρεμήσει, χωρίς αποτέλεσμα όμως έτσι κάλεσε την αστυνομία.  Η εγγύηση ορίστηκε στα 500 δολάρια, ποσό που κατέβαλε ο Μίλερ και αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκει με παρόμοιο τρόπο, αφού το 2020, είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο και πάλι μέσα από μπαρ στην Ισλανδία, που τον έδειχνε να πιάνει μία γυναίκα από τον λαιμό. Και φυσικά όλο αυτό δυσκολεύει τη ζωή της Warner Bros που ξεκινάει αυτές τις ημέρες την προώθηση του νέου Fantastic Beasts.

Διαβάστε ακόμα:

Ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ ο Γουιλ Σμιθ

Φιάσκο στα όσκαρ με τις ψηφοφορίες: Στον Ζακ Σνάιντερ και τα δύο βραβεία

Όσκαρ 2022: Καλύτερη ταινία το CODA – Στο Dune τα περισσότερα βραβεία

Taylor Hawkins: Τι δείχνουν για τον θάνατο του οι πρώτες εξετάσεις


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: