Στο νέο trailer του Quantumania ο Ant-Man κάνει μία κακή συμφωνία
Movies

Στο νέο trailer του Quantumania ο Ant-Man κάνει μία κακή συμφωνία

Ένας μήνας και κάτι ημέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα της 5ης φάσης του MCU που θα γίνει φυσικά με το Quantumania του Ant-Man. Το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε στη δημοσιότητα ακόμα ένα trailer για την ταινία που μας δείχνει αυτή τη φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Kang δεν είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης,

Και φυσικά ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Jonathan Majors είναι ο νέος μεγάλος αντίπαλος των ηρώων της Marvel, αφού θα τον δούμε να τα βάζει και με τους Avengers στο Kang Dynasty.

Στο Quantumani ο Ant-Man του Paul Rudd θέλει να πάρει πίσω τον χρόνο που έχασε από το Snap του Thanos και να ζήσει αυτές τις στιγμές με την κόρη του. Ο Kang του προσφέρει αυτό τον χρόνο όμως θέλει ανταλλάγματα και το τέλος του trailer μας δείχνει μία μάχη μεταξύ των δύο που φαίνεται βρίσκει χαμένο τον πρωταγωνιστή.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Peyton Reed ενώ το σενάριο έχει γράψει o Jeff Loveness, που έχει αναλάβει να γράψει και το Kang Dynasty των Avengers. Δείτε το trailer και αμέσως μετά τα δύο νέα πόστερ.

ant-man

ant-man

Φανατικοί οπαδοί της Celine Dion διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία του Rolling Stone

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ