O σκίουρος του Ice Age έφαγε επιτέλους το βελανίδι!
Movies

O σκίουρος του Ice Age έφαγε επιτέλους το βελανίδι!

Μετά από 20 χρόνια ασταμάτητου κυνηγητού, ο Scrat, o περίφημος σκίουρος του Ice Age και έπιασε και κράτησε και έφαγε το βελανίδι που τόσο πολύ λαχταρούσε. Το happy end έρχεται μέσα από ένα σύντομο βίντεο που ετοίμασε μία ομάδα καλλιτεχνών των Blue Sky Studios.

H εταιρεία κατέβασε ρολά το 2021, μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από τη Disney, που κράτησε όμως τα δικαιώματα του franchise για μελλοντική χρήση. Αυτές τις μέρες προβάλλεται από το Disney Plus μία σειρά από σύντομα επεισόδια με νέες περιπέτειες του Scrat που ανακαλύπτει ότι έχει γιο και φυσικά κυνηγούν ασταμάτητα το βελανίδι, όμως είχε ετοιμαστεί πριν η Blue Sky Sudios κλείσει οριστικά.

Το βίντεο αποτελεί στην ουσία το αντίο των εργαζομένων σε ένα στούντιο που ήταν υπεύθυνο για τα franchise του Ice Age με έξι ταινίες αλλά και το Rio. Στις 15 Μαρτίου συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτο Ice Age που γνώρισε τεράστια επιτυχία με σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως.

To Netflix αποκάλυψε τις δέκα δημοφιλέστερες ταινίες του

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς

Walking Dead: Το πρώτο teaser για το τέλος θυμάται τον Rick!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ