To πρώτο μήνυμα του Τζέρεμι Ρένερ από το νοσοκομείο - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το ατύχημα
Movies

To πρώτο μήνυμα του Τζέρεμι Ρένερ από το νοσοκομείο – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το ατύχημα

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση του Τζέρεμι Ρένερ, αφού ο ηθοποιός έστειλε το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με βαριά τραύματα από την πρωτοχρονιά. «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια. Είμαι πολύ χάλια για να πληκτρολογήσω, αλλά στέλνω την αγάπη μου σε όλους» έγραψε ο ηθοποιός ενώ συνόδευσε τη δημοσίευση με μία φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Λίγη ώρα μετά το ποστάρισμα του, ο σερίφης της περιοχής παραχώρησε συνέντευξη τύπου με τις λεπτομέρειες για το ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στον Τζέρεμι Ρένερ. Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε το ατύχημα συνέβη αφού ο ηθοποιός καθάρισε τον δρόμο από το χιόνι με ένα εκχιονιστικό για να απελευθερώσει ένα αυτοκίνητο.

Όταν κατέβηκε από το όχημα για να συνομιλήσει με τον συγγενή στον οποίο ανήκε το αμάξι, το εκχιονιστικό που ζυγίζει πάνω από έξι τόνους, άρχισε να κινείται προς τα πίσω. Στην προσπάθεια του να ανέβει και πάλι πάνω πλακώθηκε από το όχημα με αποτέλεσμα να υποστεί αμβλύ τραύμα στο στήθος και πολλαπλές ορθοπεδικές κακώσεις.

Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και η κατάσταση του τις πρώτες ώρες χαρακτηριζόταν κρίσιμη αλλά σταθερή. Αν και δεν υπάρχει νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, το μήνυμα του ηθοποιού δείχνει ότι βρίσκεται πλέον σε καλύτερη κατάσταση αν και λογικά με τόσο βαριά τραύματα θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να αναρρώσει πλήρως.

Δείτε στο βίντεο πλάνα με το μοντέλο του εκχιονιστικού που πλάκωσε τον Ρένερ για να καταλάβετε πόσο τυχερός ήταν που γλίτωσε.

Ο Τζέρεμι Ρένερ ήταν δύο φορές υποψήφιος για όσκαρ για τις ερμηνείες του στα Hurt Locker και The Town, ενώ φυσικά έγινε περισσότερο γνωστό για τη συμμετοχή του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel στο ρόλο του Hawkeye. Σε λίγες ημέρες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Mayor of Kingstown όπου και πρωταγωνιστεί.


Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ