Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Lady Gaga ως Harley Quinn στο Joker
Movies

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Lady Gaga ως Harley Quinn στο Joker

Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του Joker, με τη Lady Gaga να κυκλοφορεί στους δρόμους ως Harley Quinn, όμως τώρα έχουμε στα χέρια μας την πρώτη επίσημη εικόνα.

Την έδωσε στη δημοσιότητα ο Τοντ Φίλιπς που σκηνοθετεί την ταινία, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν. «Ευχαριστώ αυτούς τους δύο (σ.σ. Lady Gaga και Γιοακίν Φίνιξ) αλλά και το καλύτερο συνεργείο στην πιάτσα. Τώρα θα συρθώ στην… σπηλιά μου (αίθουσα μοντάζ) για να ολοκληρώσω τη δουλειά» έγραψε ο σκηνοθέτη στο instagram.

Tο σίκουελ της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024. Ο τίτλος είναι Joker: Folie À Deux και θυμίζουμε ότι Φίνιξ είχε βραβευθεί με όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019. Oι πληροφορίες λένε η ταινία θα έχει πολλά στοιχεία στοιχεία μιούζικαλ.

H πρώτη ταινία, είχε μπάτζετ λίγο πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια και ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δισεκατομμύριο, ενώ έκανε τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα αφού με πάνω από 900.000 εισιτήρια ήταν η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στη χώρα μας για την προηγούμενη δεκαετία.


Αυτό είναι το νέο trailer του Secret Invasion

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

Οι Jinjer και οι Triptykon έρχονται στο Release Athens

Το HBO ετοιμάζει σειρά για τη μεγαλύτερη ιστορία των Ταργκάρυεν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ