Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ μετά την επέμβαση
Movies

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ μετά την επέμβαση

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του Τζέρεμι Ρένερ που νοσηλεύεται από την Πρωτοχρονιά σε νοσοκομείο του Ρένο, ενώ την Δευτέρα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Οι τραυματισμοί του από το ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα ήταν ένα αμβλύ τραύμα στο στήθος και πολλές ορθοπεδικές κακώσεις.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζέρεμι έχει υποστεί αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σήμερα, 2 Ιανουαρίου 2023. Επέστρεψε από το χειρουργείο και παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση» ανέφεραν σε ανακοίνωση οι εκπρόσωποι του.

«Η οικογένεια του Τζέρεμι θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους απίστευτους γιατρούς και νοσοκόμες που τον φροντίζουν. Είναι επίσης τρομερά συγκλονισμένοι και εκτιμούν την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές του».

Ο 50χρονος ηθοποιός έχει σπίτι στην περιοχή Mt. Rose-Ski Tahoe περίπου 35 χιλιόμετρα από το Reno, όπου και συνέβη το ατύχημα. Η τοποθεσία χτυπήθηκε από χιονοθύελλα την παραμονή της πρωτοχρονιάς με αποτέλεσμα πάνω από 35.000 σπίτια να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.


Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022

To Blinding Lights του Weeknd έχει τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ