Οριστικά τέλος από τον ρόλο του Superman ο Χένρι Κάβιλ
Movies

Οριστικά τέλος από τον ρόλο του Superman ο Χένρι Κάβιλ

Το τέλος του Χένρι Κάβιλ από τον ρόλο του Superman είναι πλέον οριστικό στη DC. Μερικές εβδομάδες μετά τη συμμετοχή του ηθοποιού στο Black Adam και την ανακοίνωση του ότι επιστρέφει στον ρόλο, ο James Gunn (που μαζί με τον Peter Safran είναι τα νέα αφεντικά της DC), τόνισε ότι γράφει ήδη μία νέα ταινία για τον χαρακτήρα που θα το βρει σε μικρότερη ηλικία, έτσι ο Κάβιλ δεν θα τον ενσαρκώσει.

«Μαζί με τον Peter έχουμε έτοιμο το νέο πρόγραμμα της DC και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό. Θα μπορούμε να μοιραστούμε πληροφορίες για τα πρώτα πρότζεκτ στις αρχές της νέας χρόνιας. Ανάμεσα σε αυτά που ετοιμάζουμε είναι και ο Superman. Στα πρώτα της στάδια θα εστιάσει στη νεότερη ηλικία του χαρακτήρα, έτσι δεν θα τον υποδυθεί ο Χένρι Κάβιλ. Αλλά είχαμε μία συνάντηση μαζί του και είμαστε θαυμαστές του. Μιλήσαμε για πολλές ενδιαφέρουσες πιθανότητες συνεργασίας μας στο μέλλον» τόνισε ο James Gunn.

Απαντώντας σε ερωτήσεις στο twitter, o Gunn τόνισε ότι δεν θα σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία και αυτή την εποχή βρίσκονται σε αναζήτηση σκηνοθετή, ενώ είναι κατηγορηματικός ότι δεν θα είναι ένα όριτζιν story.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο Χένρι Κάβιλ τοποθετήθηκε για το θέμα και η απογοήτευση του είναι φανερή.

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και και τα νέα είναι δυσάρεστα. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Σούπερμαν. Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή των Gunn και Safran, τα νέα δεν είναι τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Έχουν ένα σύμπαν να φτιάξουν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους ασχολούνται με το νέο σύμπαν τα καλύτερα» τόνισε ο Κάβιλ.

Αν και προφανώς συμβαίνουν αυτά στο Hollywood, πρέπει να πούμε ότι το φάουλ της νέας ιδιοκτησίας της DC και πιο συγκεκριμένα του CEO της Warner Bros Discovery, Ντέιβιντ Ζασλαφ είναι τεράστιο. Και αυτό γιατί συμφώνησαν με τον Κάβιλ για την επιστροφή του, κάτι που ανακοινώθηκε στις 24 Οκτωβρίου, την ώρα που ήξεραν ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Gunn και τον Safran για να αναλάβουν το ευρύτερο σύμπαν. Αυτή η συμφωνία ανακοινώθηκε δύο ημέρες μετά.

Θα μπορούσαν δηλαδή να περιμένουν λίγο, για να δουν τι σκέφτονται για το ρόλο οι δύο άνθρωποι που θα τρέξουν την DC τα επόμενα χρόνια και έτσι θα είχε αποφευχθεί αυτή η κατάσταση. Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες μετά την αρχική ανακοίνωση του Κάβιλ, έγινε γνωστό ότι αποχωρεί από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Witcher μετά την τρίτη σεζόν, κάτι που προφανώς συνδέθηκε με τις υποχρεώσεις που θα είχε στη DC.

Ο ηθοποιός παραμένει από τα πιo βαρβάτα ονόματα του Hollywood και φανταζόμαστε ότι τώρα που το τέλος του από τον Superman είναι οριστικό, η Marvel θα ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση της.


Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Release Athens

Οι κριτικές για το νέο Avatar είναι εδώ: Άξιζε τον κόπο η αναμονή;

Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι… σημαδεμένος!

Tα 30 rock άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δέκα εκατομμύρια στην Αμερική


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ