Ο Ντέιβιντ Φίντσερ επιστρέφει στο… είδος του με το trailer του The Killer για το Netflix

Roxx |
the killer ντέιβιντ φίντσερ

Seven, Zodiac, Gone Girl, Mindhuner, όλα έχουν την υπογραφή του Ντέιβιντ Φίντσερ, που είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει ακόμα έναν δολοφόνο. Το The Killer είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη και θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες τον Οκτώβριο και στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου.

Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του, και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό. Στο ρόλο του εκτελεστή θα δούμε τον Μάικλ Φασμπέντερ ενώ μαζί τους θα είναι οι Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte και Tilda Swinton.Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο graphice novel που κυκλοφόρησε το 1998, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Andrew Kevin Walker που είχε συνεργαστεί ξανά με τον Φίντσερ για το Seven. To πρώτο trailer για την ταινία μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε εδώ.


Αυτές είναι οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Ο κόσμος του Rebel Moon αποκαλύπτεται στο Netflix

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ