Το νέο Top Gun πέρασε το Infinity War σε εισπράξεις στην Αμερική
Movies

Το νέο Top Gun πέρασε το Infinity War σε εισπράξεις στην Αμερική

Η επιτυχία του νέου Top Gun ήταν τέτοια που το οδήγησε σε κάτι που κανένας δεν φανταζόταν πριν την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους.

Με 683 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεων στην Αμερική μετά από 13 εβδομάδες προβολών, ξεπέρασε το Infinity War και ανέβηκε στην 6η θέση της λίστας με τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών στις Η.Π.Α.

Το Maverick αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία των τελευταίων χρόνων εκτός κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και δεν αποκλείεται να καταφέρει τις επόμενες ημέρες να ξεπεράσει και το Black Panther που με 700 εκατομμύρια δολάρια βρίσκεται στην 5η θέση.

Είναι ένα τεράστιο κερδισμένο στοίχημα για την Paramount και τον Τομ Κρουζ προσωπικά, που επέμεναν να καθυστερήσουν την πρεμιέρα της ταινίας μέχρι να επιστρέψει ο κόσμος στους κινηματογράφους μετά την πανδημία.

Και εκτός Αμερικής η ταινία αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία αφού με άλλα 700 εκατομμύρια δολάρια έφτασε συνολικά το 1,37 δισ. και μάλιστα χωρίς τις αγορές της Κίνας και της Ρωσίας που παραδοσιακά θα έδιναν μεγάλη ώθηση.


Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power

Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ

House of the Dragon: Ανακοινώθηκε η αποκλειστική προβολή του για την Ελλάδα

Τεράστια ανατροπή με τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ