Το νέο Avatar πέρασε τον Τιτανικό και έγινε η τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών
Movies

Το νέο Avatar πέρασε τον Τιτανικό και έγινε η τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών

Άλλη μία τεράστια επιτυχία κατέγραψε το νέο Avatar, αφού το Σαββατοκύριακο έφτασε τα 2.2433 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, ξεπέρασε τον Τιτανικό και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών.  To 70% των εισπράξεων του Way of Water προέρχεται από τις χώρες εκτός Αμερικής, ενώ στις Η.Π.Α. βρίσκεται στην 9η θέση και λογικά θα περάσει και εκεί τον Τιτανικό σύντομα για να πάει στην 8η.

O Τιτανικός ήταν η πιο εμπορική ταινία στον κόσμο για περίπου 12 χρόνια, μέχρι τον προσπέρασε το πρώτο Avatar στις αρχές του 2010 και στην συνέχει το Endgame το 2019.

Με αυτά και μετά, ο Τζέιμς Κάμερον έχει στο βιογραφικό του τις τρεις από τις πέντε ταινίες του top 5, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ζόι Σαλντάνα, έχει ρόλους στις τέσσερις από τις έξι πρώτες ταινίες, αφού εκτός από τα Avatar την έχουμε δει και στα Infinity War και Engame.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας ο Τζέιμς Κάμερον είχε δηλώσει ότι για να υπάρξει κέρδος θα πρέπει να πλησιάσει τα δύο δισεκατομμύρια κάτι είναι γεγονός εδώ και καιρό.  «Πιάνουμε τον στόχο μας, οπότε δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτό, θα πρέπει να κάνω αυτά τα άλλα σίκουελ» είπε ο Κάμερον που περίμενε 13 χρόνια για να κυκλοφορήσει τη δεύτερη ταινία, αφού ήθελε να υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία που θα αποτυπώνει το όραμα του.

«Ξέρω τι θα κάνω τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε μια συζήτηση με τα κορυφαία στελέχη της Disney σχετικά με το σχέδιο που θα ακολουθήσει για το Avatar 3, το οποίο είναι ήδη έτοιμο – έχουμε ήδη καταγράψει και φωτογραφίσει ολόκληρη την ταινία, οπότε είμαστε σε εκτεταμένο post-production για να κάνουμε όλη αυτή τη μαγεία με το CGΙ. Το σενάριο για τα Avatar 4 και 5 έχουν ήδη γραφτεί, ενώ έχουμε κάνει μερικά γυρίσματα το νούμερο 4. Ξεκινήσαμε ένα franchise που μπορεί τώρα να διαδραματιστεί σε πολλές ταινίες».

H τρίτη ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2024 και αν ο προγραμματισμός δεν αλλάξει, θα δούμε ταινίες του franchise και το 2026 και το 2028.

Οι Sleep Token ανακοίνωσαν το άλμπουμ και συνεχίζουν να σαρώνουν

Το Quantumania έχει το δεύτερο χειρότερο σκορ του MCU στο Rotten Tomatoes

To November Rain έγινε το πρώτο ροκ τραγούδι με δύο δισ. views στο youtube

Νέο παραλήρημα του Dave Mustaine για τους Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: