Το νέο Avatar πέρασε το ένα δισεκατομμύριο εισπράξεις σε 14 μέρες
Movies

Το νέο Avatar πέρασε το ένα δισεκατομμύριο εισπράξεις σε 14 μέρες

Το ότι το νέο Avatar θα είχε εμπορική επιτυχία ήταν δεδομένο, όμως αυτό που μετράει περισσότερο στην περίπτωση του είναι το πόσο μεγάλη θα είναι, αφού το κόστος δημιουργίας του ήταν τεράστιο ακόμα και για τα δεδομένα των μεγάλων μπλοκμπάστερ.

Η ταινία του Τζέιμς Κάμερον έπιασε τον πρώτο στόχο της, που ήταν το ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις παγκοσμίως και το κατάφερε σε 14 ημέρες. Την Τρίτη οι εισπράξεις στην Αμερική ήταν 23 εκατομμύρια δολάρια και με άλλα 50 εκατομμύρια από τις υπόλοιπες χώρες το σύνολο έφτασε το 1,029 δισ. Από αυτά τα 317 εκατομμύρια ήρθαν από την Αμερική, ενώ η Κίνα έχει τις περισσότερες εισπράξεις στον υπόλοιπο κόσμο με 108 εκατομμύρια.

Ο Κάμερον κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας πριν την πρεμιέρα της, είχε δηλώσει ότι για να έχει κέρδος το Way of Water πρέπει να φτάσει τα δύο δισεκατομμύρια, ένας στόχος που δεν είναι ακατόρθωτος, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο δεκαήμερο για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει ο παραμικρός ανταγωνισμός στις αίθουσες.

Οι 14 ημέρες που χρειάστηκε η ταινία για να φτάσει το ένα δισεκατομμύριο είναι η 6η επίδοση γενικά, αφού πέντε άλλες ταινίες το έχουν καταφέρει πιο γρήγορα. Το Endgame των Avengers σε πέντε ημέρες, το Infinity War σε έντεκα, το Force Awakens του Star Wars σε δώδεκα μαζί με το No Way Home του Spider-Man πέρυσι τέτοιες ημέρες και τέλος το Jurassic World σε 13.

Το πρώτο Avatar του 2009 παραμένει η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, με 2,9 δισεκατομμύρια.


ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022

O James Gunn τελείωσε και τον Black Adam από την DC

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ