Μεταφέρθηκε το 2024 η πρεμιέρα του Dune λόγω της απεργίας στο Hollywood
Movies

Μεταφέρθηκε το 2024 η πρεμιέρα του Dune λόγω της απεργίας στο Hollywood

Το μεγαλύτερο «θύμα» της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων, αποτελεί το δεύτερο Dune που ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου. Όπως ανακοινώθηκε η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2024, με την ελπίδα πάντα ότι θα έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε.

Η ταινία είναι έτοιμη, όμως λόγω της απεργίας οι ηθοποιοί και οι συντελεστές γενικά, δεν θα μπορούσαν να συμμετέχουν στην προώθηση της με συνεντεύξεις, κάτι που θα επηρέαζε σημαντικά το πρόμο και πιθανότατα την πορεία της στο box office.  Θυμίζουμε ότι και το πρώτο Dune είχε επηρεαστεί με παρά πολλές αναβολές λόγω της πανδημίας.

Η μεταφορά του Dune στον Μάρτιο, είχε ως αποτέλεσμα δύο ακόμα μετακινήσεις από τη Warner Bros Discovery. To Godzilla x Kong: The New Empire από τον Μάρτιο πήγε στον Απρίλιο, ενώ η animation επιστροφή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με το War of the Rohirim πήγε στον Δεκέμβριο του 2024.

Το Dune: Part Two συνεχίζει την περιπέτεια του Paul Atreides (Timothée Chalamet), ο οποίος, μαζί με τη μητέρα του Lady Jessica (Rebecca Ferguson), βρίσκεται τώρα υπό την προστασία των ιθαγενών του Arrakis, των Fremen, με επικεφαλής τον Stilgar (Χαβιέ Μπαρδέμ). Εκεί, θα αρχίσει να εκπληρώνει τη μοίρα του έχοντας στο πλευρό του την Chani (Zendaya). Θα προσπαθήσει όχι μόνο να ανακτήσει τον Arrakis από τους Harkkonens, αλλά και τον γαλαξία από τον ίδιο τον Αυτοκράτορα.  Στη σκηνοθεσία είναι και πάλι  Ντενί Βιλνέβ.


Αυτές είναι οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Ο κόσμος του Rebel Moon αποκαλύπτεται στο Netflix

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: