Κυκλοφόρησε η κομμένη σκηνή του Batman με τον Joker!
Movies

Κυκλοφόρησε η κομμένη σκηνή του Batman με τον Joker!

Ενώ η ταινία του Batman συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στους κινηματογράφους, ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρη τη σκηνή με τον Joker από το Arkham Asylum.

Το πεντάλεπτο βίντεο, μας δείχνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον να χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια στο κυνήγι του Riddler, έτσι επισκέπτεται τον Joker. H σκηνή μας μας παρουσιάζει πολύ πιο καθαρά τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Barry Keoghan, ενώ γίνεται η αποκάλυψη ότι έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από την τελευταία φορά που είχαν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο. «Συνειδητοποιείς ότι αυτοί οι δύο έχουν παρελθόν και πως ο Joker έκανε κάτι που έκανε τον Batman να τον βάλει στο Arkham» τονίζει ο σκηνοθέτης.

H ταινία που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Μαρτίου, έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στην Αμερική και τα 600 εκατομμύρια παγκοσμίως και αναμένεται να ολοκληρώσει την πορεία της με ένα ποσό λίγο κάτω από τα 800 εκατομμύρια.

Δείτε την κομμένη σκηνή με τον Batman και τον Joker

Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: