Ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα του MCU - Θα καθυστερήσει το Marvels
Movies

Ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα του MCU – Θα καθυστερήσει το Marvels

Την ημέρα της πρεμιέρας του νέου Ant-Man επέλεξε η Marvel για να ανακοινώσει μία αλλαγή στο πρόγραμμα της. Έτσι, μάθαμε ότι το Marvels δεν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο και πάει τέσσερις μήνες αργότερα στις 10 Νοεμβρίου. Στη θέση του, μπήκε το Haunted Mansion της Disney.

To σίκουελ της Captain Marvel, βρίσκει την Μπρι Λάρσον με παρέα, αφού πρωταγωνιστεί η πιτσιρίκα Ιμάν Βελάνι στο ρόλο της Kamala Khan (Ms Marvel) και η Τεόνα Πάρις ως Monica Rambeau.

Η σύντομη περιγραφή της ταινίας μας λέει ότι οι τρεις γυναίκες παίρνουν η μία τη θέση της άλλης, κάθε φορά που χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους. Έτσι πρέπει να συνεργαστούν για να βρουν τη λύση. Ο Samuel L. Jackson είναι ξανά εδώ, ενώ τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχουν αναλάβει οι Nia DaCosta και Megan McDonnell αντίστοιχα.

Αυτό είναι το πόστερ που δόθηκε στη δημοσιότητα με τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας, ενώ μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε το πρώτο trailer.


marvels


Οι Sleep Token ανακοίνωσαν το άλμπουμ και συνεχίζουν να σαρώνουν

Το Quantumania έχει το δεύτερο χειρότερο σκορ του MCU στο Rotten Tomatoes

To November Rain έγινε το πρώτο ροκ τραγούδι με δύο δισ. views στο youtube

Οι Code Orange κυκλοφόρησαν ξανά το τελευταίο άλμπουμ αλλά το άλλαξαν εντελώς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ