Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ μετά από σοβαρό ατύχημα στην κακοκαιρία
Movies

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ μετά από σοβαρό ατύχημα στην κακοκαιρία

Ο Τζέρεμι Ρένερ νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση όπως έκαναν γνωστό οι εκπρόσωποι του τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο ηθοποιός είχε ένα σοβαρό ατύχημα που σχετίζεται με τις άσχημες καιρικές συνθήκες και ενώ κάποιες πληροφορίες λένε ότι καθάριζε χιόνι.

Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και μαζί του από την πρώτη στιγμή είναι η οικογένεια του. Ο 50χρονος ηθοποιός έχει σπίτι στην περιοχή Mt. Rose-Ski Tahoe περίπου 35 χιλιόμετρα από το Reno, όπου και συνέβη το ατύχημα.

Η τοποθεσία χτυπήθηκε από χιονοθύελλα την παραμονή της πρωτοχρονιάς με αποτέλεσμα πάνω από 35.000 σπίτια να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο Τζέρεμι Ρένερ ήταν δύο φορές υποψήφιος για όσκαρ για τις ερμηνείες του στα Hurt Locker και The Town, ενώ φυσικά έγινε περισσότερο γνωστό για τη συμμετοχή του στο κινηματοφικό σύμπαν της Marvel στο ρόλο του Hawkeye.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Mayor of Kingstown όπου και πρωταγωνιστεί.


ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022

O James Gunn τελείωσε και τον Black Adam από την DC

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ