Το πρώτο teaser για το Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν
Movies

Το πρώτο teaser για το Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν

Του χρόνου το καλοκαίρι αναμένεται στους κινηματογράφους το Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Κίλιαν Μέρφι να υποδύεται τον «πατέρα» της ατομικής βόμβας. Το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία πρεμιέρας (21 Ιουλίου) και μαζί έχουμε και το πρώτο βίντεο με μικρά πλάνα.

To Oppenheimer είναι η πρώτη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν με τη Universal, μετά την πολυσυζητημένη αποχώρηση του, από τη Warner Bros με την οποία συνεργάστηκε για 20 χρόνια.

Το μπάτζετ αναμένεται να αγγίξει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Το σενάριο -που υπογράφει φυσικά ο Νόλαν- βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer.  Στο καστ της ταινίας βρίσκουμε ακόμα τους  Kenneth Branagh, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr, Florence Pugh, Rami Malek ανάμεσα σε πολλούς άλλους.  Η τελευταία ταινία του Νόλαν, το Tenet, προβλήθηκε το 2020 την εποχή με την πανδημία στην κορύφωση της.

Δείτε την ανακοίνωση της πρεμιέρας στο βίντεο που ακολουθεί:  

Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ