Οι πίθηκοι επιστρέφουν και πλέον κάνουν απόλυτο κουμάντο!
Movies

Οι πίθηκοι επιστρέφουν και πλέον κάνουν απόλυτο κουμάντο!

Η τριλογία Planet of the Apes του Matt Reeves ήταν κάτι παραπάνω από καλή, αφού έδωσε νέα πνοή στο franchise που σημαδεύτηκε από την ερμηνεία του Andy Sherkis στο ρόλο του Caesar. Το 2024 επιστρέφουμε ξανά σε αυτή το… σύμπαν αλλά πάμε εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον, όπου πλέον οι πίθηκοι κάνουν το απόλυτο κουμάντο και οι άνθρωποι ζουν στις σκιές.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Wes Ball (Maze Runner), ενώ η Freya Allan του Witcher πρωταγωνιστεί στο Kingdom of the Planet of the Apes που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο και από το trailer βλέπουμε ότι ένας από τους στόχους της είναι να φέρει κοντά τα timeline της ορίτζιναλ ταινίας και της πρόσφατης τριλογίας.

Αφού η ταινία του 2017 έδειξε τον Ceasar να οδηγεί το είδος του σε μια όαση, το Kingdom of the Planet of the Apes μας μεταφέρει στις πολυάριθμες κοινωνίες πιθήκων που συνεχίζουν να ευδοκιμούν, ενώ οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί σε μια σχεδόν άγρια ​​ύπαρξη.

Καθώς ένας κυβερνήτης πίθηκος υποδουλώνει άλλους εν μέσω της αναζήτησής του για ανθρώπινη τεχνολογία, ένας διαφορετικός πίθηκος αναζητά την ελευθερία και ελπίζει να συνεργαστεί με μια νεαρή γυναίκα για να πετύχει αυτόν τον στόχο.

Αυτό είναι το trailer για το Kingdom of the Planet of the Apes


Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ