Joker: Ανακοινώθηκε η επιστροφή - Σε δύο χρόνια η πρεμιέρα
Movies

Joker: Ανακοινώθηκε η επιστροφή – Σε δύο χρόνια η πρεμιέρα

Δύο χρόνια και κάτι θα χρειαστεί να περιμένουμε τελικά μέχρι να δούμε την επιστροφή του Joker στη μεγάλη οθόνη. Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης η Warner Bros το σίκουελ της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Ο τίτλος είναι Joker: Folie À Deux και φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Γιοακίν Φίνιξ που είχε βραβευθεί με όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019.

Μαζί του θα είναι η Lady Gaga που λογικά θα υποδύεται τη Harley Quinn, ενώ το Hollywood Reporter επιμένει να χαρακτηρίζει την ταινία, μιούζικαλ. Αν δεν το δούμε δεν το πιστεύουμε αυτό.

Στη σκηνοθεσία είμαι ξανά ο Τοντ Φίλιπς που συνυπογράφει και το σενάριο, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται μα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο.

Η ανακοίνωση έρχεται σε μία ώρα που η Warner Media ήθελε να αλλάξει τη συζήτηση, μετά την απόφαση της να μην κυκλοφορήσει τελικά το Batgirl παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό.


O Eddie του Stranger Things γνώρισε τους Metallica

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: