John Wick: Αποκρούει σφαίρα με σπαθί εξ επαφής στο νέο trailer
Movies

John Wick: Αποκρούει σφαίρα με σπαθί εξ επαφής στο νέο trailer

Μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγω πανδημίας, η τέταρτη ταινία του John Wick κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023 και το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο της Comic Con δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer.

«Κανένας, ούτε καν εσύ, δεν μπορεί να τους σκοτώσει όλους» ακούγεται να λέει μία φωνή στον Κιάνου Ριβς που συνεχίζει βέβαια να τους σκοτώνει όλους και σε μία μονομαχία σώμα με σώμα αποκρούσει σφαίρες με σπαθί και φυσικά συνεχίζει να κάνει εξωφρενικά πράγματα, αλλά για αυτό τον γουστάρουμε.

Η δράση μεταφέρεται και στην Ευρώπη αφού βλέπουμε τον Πύργο του Άιφελ και γενικά περιμένουμε πως και πως την επιστροφή του John Wick αφού αποτελεί ένα από τα πιο τίμια και διασκεδαστικά franchise της τελευταίας δεκαετίας και βάλε. Στην ταινία θα δούμε επίσης τους Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård ενώ επιστρέφει και ο Ian McShane στο ρόλο του μάνατζερ του Continental.


Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: