O James Gun θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία του Superman!
Movies

O James Gun θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία του Superman!

H νέα εποχή της DC με τον James Gunn στο τιμόνι ξεκινάει και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το βράδυ της Τετάρτης, είναι οριστικό ότι θα σκηνοθετήσει την ταινία του Superman. Το Superman: Legacy έρχεται στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2025 και ο Gunn έχει ήδη γράψει το σενάριο, αλλά ήταν διστακτικός στο να αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Οι όποιος αμφιβολίες ξεπεράστηκαν, έτσι ξέρουμε πλέον ότι αυτή θα είναι η επόμενη ταινία του μετά το τρίτο και τελευταίο Guardians of the Galaxy που κάνει πρεμιέρα τον Μάιο. Το καλό με τον James Gunn είναι ότι μιλάει αναλυτικά για όλα τα θέματα από τον λογαριασμό του στο twitter, έτσι δεν μαζεύουμε πληροφορίες και φήμες δεξιά και αριστερά. Στο κείμενο που ακολουθεί και έγραψε ο ίδιος θα διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για την απόφαση του.

Ναι, θα σκηνοθετήσω το Superman: Legacy που θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025. Ο αδερφός μου ο Matt μου είπε, ότι όταν είδε την ημερομηνία κυκλοφορίας άρχισε να κλαίει. Τον ρώτησα γιατί. Είπε: «Φίλε, είναι τα γενέθλια του μπαμπά». δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Έχασα τον μπαμπά μου πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Δεν με καταλάβαινε ως παιδί, αλλά υποστήριξε την αγάπη μου για τα κόμικς και την αγάπη μου για τον κινηματογράφο και δεν θα έκανα αυτήν την ταινία τώρα χωρίς αυτόν.

Ήταν μακρύς ο δρόμος μέχρι αυτό το σημείο. Μου πρότεινα να κάνω μία ταινία του Superman πριν από χρόνια – αρχικά είπα όχι γιατί δεν είχα τον τρόπο να αποδώσω αυτή τη μοναδική και διασκεδαστική και συναισθηματική αίσθηση που έδινε στον Σούπερμαν την ταινία που του άξιζε.

Στη συνέχεια, λίγο λιγότερο από ένα χρόνο πριν, βρήκαν έναν τρόπο, που θα επικεντρωνόταν στην κληρονομιά του – πώς τόσο οι αριστοκράτες γονείς του  από τον Krypton όσο και οι γονείς του από το Κάνσας διαμορφώνουν το ποιος είναι και τις επιλογές που κάνει. Έτσι επέλεξα να αναλάβω επιτέλους να γράψω το σενάριο. Δίσταζα όμως να σκηνοθετήσω, παρά τη επιμονή του Peter Safran και άλλους να δεσμευτώ στο πρότζεκτ (συγγνώμη, Peter).

Ακριβώς επειδή γράφω κάτι, δεν σημαίνει ότι το νιώθω στα κόκκαλά μου, οπτικά και συναισθηματικά, αρκετά για να αφιερώσω πάνω από δύο χρόνια σκηνοθετώντας το, ειδικά όχι κάτι τέτοιου μεγέθους. Αλλά, για να μην μακρηγορώ, μου αρέσει αυτό το σενάριο και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι.


O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα στο φινάλε του Last of Us

Τέσσερις προσθήκες στις metal μέρες του Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ