Γραμματόσημα Iron Maiden κυκλοφορεί το Βρετανικό Ταχυδρομείο!
Movies

Γραμματόσημα Iron Maiden κυκλοφορεί το Βρετανικό Ταχυδρομείο!

Μια μεγάλη τιμή για τους Iron Maiden ήρθε από το Royal Mail, το ταχυδρομείο της Βρετανίας, αφού όπως ανακοινώθηκε θα κυκλοφορήσουν επίσημα γραμματόσημα του συγκροτήματος. Τα γραμματόσημα που θα γίνουν διαθέσιμα στις 12 Ιανουάριου, έχουν σχέδια με το κάθε μέλος της μπάντας ξεχωριστά αλλά και με τον Eddie.

«Ήμασταν όλοι απολύτως έκπληκτοι – με την καλή έννοια! – όταν ακούσαμε για πρώτη φορά για το πρότζεκτ και εξίσου άφωνοι όταν είδαμε τα γραμματόσημα για πρώτη φορά» δήλωσε ο Steve Harris. «Φαίνονται υπέροχα και νομίζω ότι αποτυπώνουν πραγματικά την ουσία και την ενέργεια των Maiden. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που η Royal Mail επέλεξε να τιμήσει την κληρονομιά του συγκροτήματος έτσι και ξέρουμε ότι οι θαυμαστές μας θα αισθανθούν το ίδιο».

Ο μάνατζερ των IRON MAIDEN, Rod Smallwood, δήλωσε: «Ως μπάντα που δεν έπαιξε ποτέ με τους κανόνες κανενός άλλου για περισσότερα από 40 χρόνια, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις πως τους τιμά πατρίδα τους με αυτόν τον τρόπο».

Και μη νομίζετε ότι είναι κάτι που γίνεται για πολλούς αυτό, αφού στο παρελθόν τα ονόματα που έχουν τιμηθεί με αυτό τον τρόπο είναι Beatles, Rolling Stones, Elton John, James Blunt, David Bowie και Queen. Μαντέψτε ποιο όνομα δεν ισχύει από αυτά προηγήθηκαν….

Τέλος, αν θέλετε να τα αποκτήσετε και εσείς, δεν χρειάζεται να πάτε στην Αγγλία και να στείλετε γράμμα στον εαυτό σας στην Ελλάδα, κάτι που πάντως θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να τα παραγγείλετε.


Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ