Ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει και ζητάει συγγνώμη: «Είχα θολώσει, ήμουν απαράδεκτος»
Movies

Ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει και ζητάει συγγνώμη: «Είχα θολώσει, ήμουν απαράδεκτος»

Τέσσερις μήνες μετά το χαστούκι στον Chris Rock κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ, ο Γουίλ Σμιθ σπάει τη σιωπή του και με ένα βίντεο διάρκειας περίπου έξι λεπτών, ζητάει συγγνώμη και απαντάει στις πιο σημαντικές ερωτήσεις για το θέμα.

Το βίντεο ξεκινάει με την ερώτηση, γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη κατά τη διάρκεια του λόγου για το βραβείο Α Ανδρικού ρόλου: «Όλα έμοιαζαν με ομίχλη σε εκείνο το σημείο. Είχα θολώσει. Προσέγγισα τον Chris και το μήνυμα που πήρα ήταν πώς δεν ήταν έτοιμος να μιλήσει και πως όταν ήταν θα επικοινωνούσε αυτός. Έτσι θα μιλήσω σε σένα Chris. Ζητώ συγγνώμη, η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη. Και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από την μητέρα του Chris. Είδα μία συνέντευξη της και ήταν από τα πράγματα για εκείνη τη στιγμή που δεν συνειδητοποίησα, δεν σκεφτόμουν πόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν εκείνη τη στιγμή. Έτσι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την μητέρα του και από την οικογένεια του. Είχα μια πολύ καλή σχέση με τον Tony Rock αλλά πλέον νομίζω ότι δεν φτιάχνεται. Πέρασα τους τελευταίους μήνες ζώντας ξανά και προσπαθώντας να καταλάβω όλα τα περίπλοκα σημεία εκείνης της στιγμής. Δεν θα προσπαθήσω να τα αναλύσω όλα τώρα, αλλά μπορώ να πω σε όλους εσάς ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι που να πιστεύει ότι η αντίδραση εκείνης της στιγμής ήταν σωστή. Δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι μου που να πιστεύει ότι αυτός ο σωστός τρόπος αντίδρασης σε ένα συναίσθημα ασέβειας ή προσβολής».

Η επόμενη ερώτηση που απαντάει, είναι αν η Τζέιντα Σμιθ του είπε ή του ζήτησε να κάνει κάτι όταν άκουσε το σχόλιο του Κρις Ροκ από τη σκηνή. «Όχι. Ήταν μία απόφαση που πήρα μόνος μου.  Με βάση τις δικές μου εμπειρίες και τη δική μου ιστορία με τον Chris. Η Τζέιντα δεν είχε καμία σχέση. Συγγνώμη μωρό μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τα παιδιά και την οικογένεια μου για τα προβλήματα που προκάλεσα σε όλους μας. Προς όλους του συνυποψηφίους μου. Είμαστε μια κοινότητα. Κέρδισα επειδή με ψηφίσατε. Μου ραγίζει την καρδιά το γεγονός ότι σας έκλεψα και κατέστρεψα τη στιγμή. Θυμάμαι ακόμα τα μάτια του Questlove. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που κέρδισε το βραβείο. Το συγγνώμη απλά δεν είναι αρκετό».

Όσο για τι έχει να πει σε όσους τον είχαν ως πρότυπο και ένιωσαν ότι τους απογοήτευσε με τη συμπεριφορά του είχε να πει τα εξής: «Δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι το ότι απογοήτευσα τον κόσμο είναι το κεντρικό μου τραύμα. Απεχθάνομαι να απογοητεύω κόσμο. Έτσι με πονάει ψυχολογικά και συναισθηματικά που ξέρω ότι δεν ανταποκρίθηκα στην εικόνα και την εντύπωση που είχε ο κόσμος για εμένα. Η δουλειά που προσπαθώ να κάνω είναι να μετανιώσω, να μετανιώσω βαθιά χωρίς ντροπή. Είμαι άνθρωπος. Έκανα ένα λάθος και προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου ως… piece of sh*t. Θα έλεγα λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους, ξέρω ότι ήταν κάτι που τους μπέρδεψε, ξέρω ότι ήταν κάτι σοκαριστικό, αλλά σας υπόσχομαι ότι είμαι βαθιά αφοσιωμένος στο να φέρω φως, αγάπη και χαρά στον κόσμο. Και αν μείνετε, υπόσχομαι ότι θα γίνουμε φίλοι ξανά»

Η δημόσια απολογία του Γουίλ Σμιθ, έρχεται λίγες ώρες μετά την απόφαση της Apple να προχωρήσει κανονικά με την επόμενη ταινία του ηθοποιού, το Emancipation, που έχει ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Δημοσιεύματα μάλιστα υποστηρίζουν ότι στις δοκιμαστικές προβολές, οι αντιδράσεις του κοινού ήταν πολύ καλές.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο του Γουίλ Σμιθ.

Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ