Φήμη-φωτιά για δύο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ παρουσίες στο Secret Wars των Avengers
Movies

Φήμη-φωτιά για δύο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ παρουσίες στο Secret Wars των Avengers

Μπορεί να μας χωρίζουν δύο χρόνια και κάτι μήνες από την επιστροφή των Avengers με το Kang Dynasty, όμως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μία μεγάλη φήμη για την ταινία που θα ακολουθήσει έναν χρόνο αργότερα. Το Secret Wars.

Όπως αναφέρει στο twitter λογαριασμός που στο παρελθόν είχε καλές πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν στο MCU, το παρών στο Secret Wars θα δώσουν τόσο ο Wolverine του Χιου Τζάκμαν όσο και ο Spider-Man του Τόμπι Μαγκουάιρ.

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν μεγάλο παρελθόν στους ρόλους, με τον δεύτερο να μπαίνει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με το No Way Home πριν από έναν χρόνο, ενώ και ο Τζάκμαν επιστρέφει για το τρίτο Deadpool που έρχεται στους κινηματογράφους το 2024.

Μέχρι τότε φυσικά έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας και οι θεωρίες και οι φήμες αναμένεται να συνεχιστούν, αφού το Multiverse δίνει πολλές δυνατότητες στη Marvel και τον Kevin Feige για τις ιστορίες που θέλουν να πουν.

Για τη χρονιά που διανύουμε, το πρόγραμμα του MCU περιλαμβάνει πέντε σειρές και τρεις ταινίες και μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ. Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι του παζλ που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα είναι το καστ για τους Fanastic 4 που και αυτοί μπαίνουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Μέχρι σήμερα, έχουμε δει τέσσερις ταινίες των Avengers, με την πρώτη το 2012, το Age of Ultron που ακολούθησε τρία χρόνια αργότερα, ενώ τα Infinity War και Endgame έριξαν την αυλαία του Infinity Saga το 2018 και 2019 αντίστοιχα.


Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ