Έφυγε από τη ζωή ο Ρέι Λιότα στα 67 του
Movies

Έφυγε από τη ζωή ο Ρέι Λιότα στα 67 του

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών, άφησε ο Ρέι Λιότα. Ο ηθοποιός που έγραψε ιστορία με το Goodfellas του Μάρτιν Σκορσέζε βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της ταινίας Dangerous Waters και όπως αναφέρει το TMZ πέθανε στο ύπνο του.

Γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ και οι γονείς του τον εγκατέλειψαν σε ορφανοτροφείο, μέχρι που τον υιοθέτησαν σε ηλικία μόλις έξι μηνών. Ξεκίνησε την καριέρα του με μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους, μέχρι που ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα με το Something Wild. Η πορεία του στον κινηματογράφο ανέβηκε με το Field of Dreams του 1989 και απογειώθηκε με το αριστούργημα του Σκορσέζε.

Το 2004 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο Μπρόντγουεϊ λαμβάνοντας μέρος στην παράσταση «Match», ενώ παράλληλα, τιμήθηκε με απονομή του 70ου ετήσιου βραβείου Drama League. Ακόμη, ήταν υποψήφιος για τη διάκριση Screen Actors, με την ερμηνεία του ως Φρανκ Σινάτρα στην τηλεταινία «The Rat Pack» (1998), ενώ πήρε βραβείο για την Guest συμμετοχή του το 2004 στην «Εντατική».

Από τις πιο πρόσφατες δουλειές του ήταν το Marriage Story του Netflix που ήταν υποψήφιο για όσκαρ καλύτερης ταινίας, ενώ σύντομα αναμένεται να προβληθεί από την Apple η σειρά Black Bird που συμμετείχε με τους Taron Egerton και Cocaine Bear.

Θα τον θυμόμαστε όμως για πάντα για αυτή την ταινία φυσικά στο ρόλο του Χένρι Χιλ.


Iron Maiden: Τι παίζουν στη νέα περιοδεία

Thor: Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι τρομερός στο νέο trailer

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer

Τέλος η κιθαρίστρια από τους Evanescence λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ