Έφυγε από τη ζωή ο Γουίλιαμ Χαρτ
Movies

Έφυγε από τη ζωή ο Γουίλιαμ Χαρτ

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Γουίλιαμ Χαρτ πρωταγωνιστής των ταινιών Kiss of the Spider Woman και Broadcast News.

«Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια Hurt θρηνεί τον θάνατο του William Hurt, αγαπημένου πατέρα και βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, που πέθανε στις 13 Μαρτίου 2022, μία εβδομάδα πριν από τα 72α γενέθλιά του. Πέθανε ειρηνικά, με την οικογένειά του στο πλευρό του, από φυσικά αίτια», ανάφερε ο γιος του σε σχετική ανακοίνωση. Το 2018, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη σε τελικό στάδιο, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στα οστά.

Ο Γουίλιαμ Χάρτ ήταν υποψήφιος για όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τρεις συνεχόμενες χρονιές με τα  Kiss of the Spider Woman (1985), Children of a Lesser God (1986) και Broadcast News (1987), κερδίζοντας το το βραβείο για τα δύο πρώτα. Το 2005 ήρθε η τέταρτη υποψηφιότητα του, αυτή τη φορά για βραβείο Β’ Ανδρικού ρόλου για το History Of Violence, ενώ τον είδαμε και στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel στο ρόλο του  Thaddeus Ross

Διαβάστε ακόμα:

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ