Ο Dave Bautista δεν θέλει να τον θυμούνται μόνο για τον ρόλο του Drax
Movies

Ο Dave Bautista δεν θέλει να τον θυμούνται μόνο για τον ρόλο του Drax

Το πέρασμα του Dave Bautista από το pro-wrestling στον κινηματογράφο ήταν απόλυτα επιτυχημένο και η αλήθεια είναι ότι κανείς -ούτε ο ίδιος- δεν περίμενε τη διαδρομή που θα πάρει η καριέρα του. Συνεργασίες με τον Ντενί Βιλνέβ, πέρασμα από τον James Bond και κεντρικός ρόλος στο Glass Onion του Knives Out, ενώ σύντομα θα τον δούμε και στη νέα ταινία του M. Night Shyamalan.

Όμως ήταν ο ρόλος του Drax στο Guardians of the Galaxy που τους άνοιξε τις πόρτες και η συμμετοχή του στο MCU που τον απογείωσε. Φέτος λέει «αντίο» στον χαρακτήρα με την τρίτη ταινία του James Gunn και σε συνέντευξη του δηλώνει ανακουφισμένος για την ολοκλήρωση αυτής της πορείας.

«Είμαι ευγνώμων για τον Drax. Τον αγαπώ. Αλλά δεν ήταν πάντα ευχάριστη εμπειρία. Ήταν δύσκολο να υποδύομαι αυτό τον ρόλο. Η διαδικασία του make-up με τσάκιζε. Και δεν ξέρω αν θέλω να είναι ο Drax η κληρονομία μου. Είναι μία ελαφριά ερμηνεία και θέλω να κάνω πιο δραματικά πράγματα» είπε αρχικά ο Bautista σε συνέντευξη του στο GQ.

«Αν θα μπορούσα να είμαι πάντα στις επιλογές του Ντενί Βιλβέβ, θα το έκανα χωρίς λεφτά. Έτσι μόνο μπορώ να δω πόσο καλός μπορώ να γίνω. Με βλέπει με διαφορετικό τρόπο και βλέπει τον ηθοποιό που θέλω να γίνω. Έτσι μόνο μπορώ να λύσω τον γρίφο» τόνισε.

«Δεν θέλω να γίνω ο επόμενος Rock. Θέλω απλά να γίνω ένας καλός ηθοποιός. Ένας ηθοποιός που θα κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω σταρ του σινεμά. Δεν ζω μία μεγάλη και πλούσια ζωή. Μένω στην Τάμπα. Δεν με ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας. Απλά θέλω να γίνω καλύτερος ηθοποιός. Με ενδιαφέρει η εμπειρία και να νιώθω ότι κατάφερα κάτι».

«Αυτός που θα δώσει ένα πρωταγωνστικό δραματικό ρόλο στον Dave, θα φανεί μετά σαν ιδιοφυία» δήλωσε επίσης στο GQ, ο Ράιαν Τζόνσον που τον σκηνοθέτησε στο Glass Onion που είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες στο Netflix.

To Knock at the Cabin με τον Dave Bautista έρχεται στους κινηματογράφους στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ το τρίτο Guardians of the Galaxy κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ