Σε χρόνο ρεκόρ έγιναν τα γυρίσματα του Oppenheimer
Movies

Σε χρόνο ρεκόρ έγιναν τα γυρίσματα του Oppenheimer

Μπορεί το Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν, να είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία της καριέρας του, όμως ο χρόνος των γυρισμάτων ήταν αντιστρόφως ανάλογος. Μόνο 57 ημέρες, όπως αποκάλυψε ο Κίλιαν Μέρφι μιλώντας στο podcast του Μαρκ Μάρον.

«Κάναμε την ταινία απίστευτα γρήγορα. Τα καταφέραμε σε 57 μέρες. Ο ρυθμός ήταν τρελός» τόνισε ο πρωταγωνιστής της ταινίας που συνεργάζεται με τον Νόλαν εδώ και 20 χρόνια όμως αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχε κεντρικό ρόλο.

«Τα σκηνικά είναι τεράστια, αλλά είναι σαν να βρίσκομαι σε μια ανεξάρτητη ταινία. Υπάρχουν μόνο ο Κρις και ο οπερατέρ – μια κάμερα πάντα, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο τεράστιο, τεράστιο σκηνικό – οι χειριστές των μικροφώνων και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει χώρος με βίντεο, δεν υπάρχουν οθόνες, τίποτα. Είναι ένας πολύ αναλογικός σκηνοθέτης» πρόσθεσε ο Μέρφι για το Oppenheimer που κάνει πρεμιέρα στην Αμερική την Πέμπτη, αλλά στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 24 Αυγούστου για να το δούμε.

Το σενάριο -που υπογράφει ο Νόλαν- βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer.  Στο καστ της ταινίας βρίσκουμε ακόμα τους  Kenneth BranaghEmily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr, Florence Pugh, Rami Malek ανάμεσα σε πολλούς άλλους.  Η τελευταία ταινία του Νόλαν, το Tenet, προβλήθηκε το 2020, την εποχή που η πανδημία στην κορύφωση της.


Τι ώρα βγαίνουν στη σκηνή οι Arctic Monkeys

Δέκα μικρές ιστορίες από την… καταστροφή του Appetite for Destruction

To trailer για τη σειρά της Ahsoka μας βουτάει ξανά στον κόσμο του Star Wars

Οι Tenacious D εμπνεύστηκαν το Tribute από τους Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ