Black Metal φωνητικά από τον Gerard Way των My Chemical Romance
Movies

Black Metal φωνητικά από τον Gerard Way των My Chemical Romance

Περιμέναμε με μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε τη συνεργασία του Matt Heafy των Trivium με τον Gerard Way σε ένα τραγούδι από το πρότζεκτ Ibaraki που κυκλοφορεί τον Μάιο, αλλά με τίποτα δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το τελικό αποτέλεσμα.  Το τραγούδι έχει τίτλο Ronin και βρίσκει τον Heafy στα καθαρά φωνητικά και τον τραγουδιστή των My Chemical Romance να μας δείχνει μία εντελώς διαφορετική πλευρά του με εντελώς balck metal φωνητικά!

«Ο Gerard Way αποτελεί έμπνευση για εμένα εδώ και πολλά χρόνια – όπως ο Ihsahn και ο Neragal- και πάντα αποτελούσε ένα κίνητρο για εμένα για να είμαι δημιουργικός. Αν και τόσο εγώ όσο και ο Gerard προερχόμαστε από διαφορετικά είδη από τη βάση του Ibaraki που είναι το black metal, το πνεύμα και η προθέσεις μας είναι αυτές που μας ενώνουν για να σπρώξουμε τα όρια μας» δήλωσε ο Heafy σχετικά με το Ronin.

Στo άλμπουμ που βρισκόταν στα σκαριά εδώ και μία δεκαετία, συμμετέχει ο Nergal των Behemoth στο τραγούδι, Akumu, αλλά και ο Ihsahn. Ακούστε το Ronin στο βίντεο που ακολουθεί. 


Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ