Τεράστια αποτυχία στα ταμεία για το Black Adam - Χάνει δεκάδες εκατομμύρια
Movies

Τεράστια αποτυχία στα ταμεία για το Black Adam – Χάνει δεκάδες εκατομμύρια

Θυμάστε τον ενθουσιασμό που έβγαζαν τα δημοσιεύματα για τις επιδόσεις στην πρεμιέρα του Black Adam το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου; Αν παρακολουθείτε την επικαιρότητα του Box Office σίγουρα θα το θυμάστε, όπως και τις δηλώσεις του Dwayne Johnson που γιόρταζε το καλύτερο πρώτο τριήμερο της καριέρας του σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και η αισιοδοξία συνεχίστηκε με την ανακοίνωση της επιστροφής του Χένρι Κάβιλ στο ρόλο του Superman με τον ηθοποιό να κάνει ένα μικρό πέρασμα από τη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους της ταινίας. Ούτε δύο μήνες δεν έχουν περάσει και τα πράγματα είναι πλέον εντελώς γκρίζα για να μην πούμε μαύρα.

To Black Adam με το ζόρι ξεπέρασε τα 15ο εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στην Αμερική και στο σύνολο αναμένεται να κλείσει την πορεία του κάτω από τα 400 εκατομμύρια δολάρια κάτι που φέρνει άσχημα νέα για την Warner Bris Discovery.

Πάμε να δούμε γιατί. Το κόστος δημιουργίας της ταινίας, άγγιξε τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το μπάτζετ για την προώθηση της παγκοσμίως έφτασε τα 80 εκατομμύρια. Και από τα 400 εκατομμύρια δολάρια που έφερε στα ταμεία, περίπου τα μισά πάνε στους ιδιοκτήτες των αιθουσών, κάτι που σημαίνει ότι όταν έρθει η ώρα του τελικού απολογισμού, η ταινία θα παρουσιάσει ζημιές που θα κυμανθούν ανάμεσα στα 50 και τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η νέα ιδιοκτησία της Warner Bros έχει κάνει ξεκάθαρο από την αρχή της χρονιάς, ότι το πρώτο της μέλημα είναι ο περιορισμός του μπάτζετ στην ευρύτερη λειτουργία της εταιρείας, έτσι έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως θα επηρεάσει το μέλλον της DC αυτή η αποτυχία.

Έχει λοιπόν μέλλον ο χαρακτήρας του Black Adam στην DC; Σε δεύτερη σόλο ταινία πολύ δύσκολα, αλλά θα δούμε και το πως θα κινηθεί ο James Gunn που αναλαμβάνει τα ηνία τους επόμενους μήνες.


Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Οι Helloween έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens!

Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ