O Aquaman ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη απειλή στο νέο teaser
Movies

O Aquaman ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη απειλή στο νέο teaser

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο Aquaman και η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του σίκουελ έχει ήδη ξεκινήσει, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο. Η ταινία ήταν από τα πρότζεκτ που επηρεάστηκαν περισσότερο με τις καθυστερήσεις που προκάλεσε ο covid και μεταφέρθηκε πολλές φορές για να φτάσουμε στην τελική ημερομηνία που πλέον δεν αλλάζει με τίποτα.

Το απόγευμα της Πέμπτης θα δούμε το νέο κανονικό trailer, άλλα έχουμε στα χέρια μας ένα μικρό teaser 30 δευτερολέπτων. O Jason Momoa επιστρέφει φυσικά στον ομώνυμο ρόλο για το Lost Kingdom και μαζί του τους Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II και Nicole Kidman.

Αυτή είναι η περίληψη της ταινίας: 

Αφού απέτυχε να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, οδηγούμενος ακόμα από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να καταστρέψει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά o Black Manta είναι πιο δυνατός από ποτέ, κρατώντας τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, που απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη.

Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από την καταστροφή.


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

22 χρόνια Toxicity: To άλμπουμ των System of a Down που σημάδεψε μία ολόκληρη γενιά

Τατουάζ στο λαιμό έκανε ανάμεσα σε δύο εμφανίσεις των Metallica ο James Hetfield

Δέκα συγκροτήματα που πρέπει να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: