H Vans ζωντανεύει τον κόσμο της Haribo με μια «γλυκιά» συλλογή για μικρούς και μεγάλους
Lifestyle

H Vans ζωντανεύει τον κόσμο της Haribo με μια «γλυκιά» συλλογή για μικρούς και μεγάλους

Ζωηρά Vans σχέδια σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, μας θυμίζουν τη χαρά των παιδικών μας χρόνων.

 Η Vans, ως αυθεντικό action sports brand και σύμβολο της δημιουργικής εξερεύνησης, ανακοινώνει υπερήφανα μια νέα συνεργασία με τη Haribo, το Νο1 brand σε καραμέλες, προωθώντας με αυτό τον τρόπο το νεανικό πνεύμα. Με την υποστήριξη του παγκόσμιου συνεργάτη της Haribo, IMG, που παρέχει τα δικαιώματα χρήσης, η συλλογή Vans x Haribo παρουσιάζει ιδιαίτερα κομμάτια σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια, με έμπνευση από τα θρυλικά Goldbears.

Ιδρύθηκε το 1920 από τον Hans Riegel και έγινε παγκοσμίως γνωστή, έχοντας σήμα κατατεθέν τα Goldbears. Η Haribo θυμίζει τα παιδικά χρόνια στους θαμώνες της για πάνω από 100 χρόνια. Πρόκειται για τις πιο διάσημες καραμέλες και τον πιο γνωστό παραγωγό γλυκόριζας, φέροντας το brand στην πρώτη θέση στη βιομηχανία γλυκισμάτων. Τα σχέδια που παρουσιάζονται, έχουν επιρροές από τον χαρούμενο κόσμο της Haribo που έχει αποτυπωθεί σε όλα τα εμβληματικά μοντέλα της Vans, μια συλλογή που τιμά τη δημιουργικότητα και τη σημαντικότητα της έκφρασης.



Λίγο αφότου γιόρτασαν την εκατοστή επέτειο των Goldbears, η Haribo δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Vans και μας τιμά ιδιαιτέρως η έμπνευση για αυτήν την ιδιαίτερη συλλογή» είπε ο Andreas Kuhnle, Senior Vice President, Corporate Global Marketing της Haribo.

«Η Haribo είναι συνδεδεμένη με τις πιο γλυκιές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων» υπενθυμίζοντας στους θαμώνες μέσω μιας μεγάλης γκάμας από γλυκίσματα, το αίσθημα χαράς και διασκέδασης που ένιωθαν παιδιά όταν έμπαιναν σε ένα κατάστημα με καραμέλες. Η πολύχρωμή Vans x Haribo συλλογή δημιουργεί το ίδιο ακριβώς συναίσθημα και κοινό έδαφος για μια δημιουργική εξερεύνηση.

Η παιδική συλλογή περιλαμβάνει τα Classic Slip-On με τα Haribo Goldbears σε κόκκινο χρώμα με σημείο αναφοράς το 3D τύπωμα στο επάνω μέρος του παπουτσιού με ανάγλυφο σχέδιο και επένδυση από αφρό για ένα χαριτωμένο και άνετο look. Τέλος, το μοντέλο συμπληρώνουν τα 4 Goldbears σε μεταξοτυπία στην φτέρνα του παπουτσιού.

Στη συνέχεια, το Vans x Haribo πουλόβερ σε αυθεντική Vans γραμμή και κόκκινο χρώμα, ενσωματώνει ένα τύπωμα με το εμβληματικό Goldbear της Haribo πάνω σε skateboard και τα δύο αναγνωρίσιμα λογότυπα. Η μπλούζα με μακριά μανίκια σε γαλάζιο χρώμα και το πλεκτό καπέλο σε κόκκινο, είναι επίσης μέρος αυτής της ζωηρής συλλογής.



Το δεύτερο μοντέλο της παιδικής συλλογής περιέχει το Old Skool V, σε κίτρινο χρώμα για να παραπέμπει στη Haribo και σχέδιο σκακιέρα. Το ιδιαίτερο ύφασμα στο επάνω μέρος ενσωματώνει ένα καραμελένιο αρκουδάκι σε μοτίβο σκακιέρας στα πλαϊνά τμήματα του παπουτσιού και στο Velcro, ενώ ένα μήνυμα εμφανίζεται στον πάτο. Στα πλαϊνά σημεία εμφανίζεται το Sidestripe σε διάφορετικά χρώματα ώστε να παραπέμπει στους τόνους των διάσημων goldbears της Haribo.

H συλλογή ολοκληρώνεται με το φούτερ Vans x Haribo σε άνετη γραμμή και γαλάζιο χρώμα. Το φούτερ με κλασσική Vans γραμμή, παρουσιάζει το Goldbear της Haribo μπροστά στο κέντρο, σε συνδυασμό με την εμβληματική σκακιέρα. Τέλος, ολοκληρώνεται με ένα σχέδιο της Haribo σε μεταξοτυπία ενσωματώνοντας το λογότυπο της Vans και πιτσιλιές στο αριστερό μανίκι από σκακιέρα.



Η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια και για ενήλικες, όπως το Vans x Haribo Sk8-Hi σε μαύρο χρώμα, ένα fleece φούτερ σε μαύρο, ένα Old Skool V σε κίτρινο με το μοτίβο της σκακιέρας, και ένα γαλάζιο φούτερ. Πιο συγκεκριμένα, το μαύρο Sk8-Hi έχει διακοσμηθεί με τη χαρακτηριστική φράση της Haribo: “Τα παιδιά και οι μεγάλοι αγαπάνε πολύ, τον κόσμο της Haribo.” Το διαχρονικό σλόγαν αναγράφεται σε 10 διαφορετικές γλώσσες στα πλαϊνά σημεία του Sk8-Hi, προωθώντας την έννοια της συμπερίληψης που προωθούν και τα δύο brands. To fleece φούτερ σε μαύρο φέρει επάνω τα δύο λογότυπα ενώ αποτίει φόρο τιμής στην εμβληματική συσκευασία της Haribo.

Η πρώτη παγκόσμια εμφάνιση της συλλογής είναι στις 6 Απριλίου, 2023 και θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Golden Hall, στο Athens Metro Mall, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο.

Σχετικά με τη Vans

Η Vans®, brand της εταιρείας VF  (NYSE: VFC), είναι ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της  Vans® πωλούνται σε 97 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. To brand προωθεί τη δημιουργική αναζήτηση μέσω της νεανικής street κουλτούρας, των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες σε φυσικό και διαδικτυακό χώρο, όπως τις: Vans Musicians Wanted, Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, αλλά και το “House of Vans, τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης και hub για τη διεθνή μουσική.

Vans, “Off The Wall” Since ’66 

www.vans.com
youtube.com/vans
instagram.com/vans
facebook.com/vans
twitter.com/vans_66

Ακολουθείστε την Vans στο Spotify εδώ


Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες

Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: