Πήγε να κάψει τον σατανικό ναό φορώντας μπλούζα «GOD»
Life

Πήγε να κάψει τον σατανικό ναό φορώντας μπλούζα «GOD»

Ένας άντρας συνελήφθη στο Σάλεμ των ΗΠΑ, αφού προσπάθησε να κάψει τις εγκαταστάσεις του σατανικού ναού. Η κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε την ώρα της προσπάθειας του και μάλιστα μόστραρε και ένα μπλουζάκι που έγραφε πάνω «GOD».

Ο σατανικός ναός είναι μία οργάνωση που επικεντρώνεται στα ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς να λατρεύει το υπερφυσικό ον. Χρησιμοποιεί όμως την εικόνα του για να προκαλέσει συζητήσεις για την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους. Πράγματα που τα λες και σημαντικά.

Ο άντρας που συνελήφθη αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπρησμό, καταπάτηση και φθορά ιδιωτικής περιουσίας. Το βίντεο που τράβηξε ένας κάτοικος της περιοχής έγινε viral στο tiktok. Και για να τα λέμε όλα, πόσες μέρες πιστεύετε ότι θα άντεχε ένα αντίστοιχο γραφείο στην Ελλάδα; Είναι λίγο ρητορικό το ερώτημα αφού κατά 99,9% δεν θα έφτανε καν μέχρι την ολοκλήρωση του.

@salemwitchwiles

♬ original sound – Salem Witch Wiles


Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!

Squid Game: Τo Netflix ανακοίνωσε επίσημα τη 2η σεζόν!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ