Δεν επιστρέφει στο Witcher o Χένρι Κάβιλ παρά την απόλυση του από την DC
News

Δεν επιστρέφει στο Witcher o Χένρι Κάβιλ παρά την απόλυση του από την DC

Μία εβδομάδα με πολλά νέα από το στρατόπεδο της DC ολoκληρώνεται, με σημαντικότερο φυσικά το οριστικό τέλος του Χένρι Κάβιλ από τον ρόλο του Superman. O ηθοποιός που είχε ανακοινώσει πριν από δύο μήνες ότι επιστρέφει, τελικά δεν βρίσκεται στα πλάνα του James Gunn για το  νέο σύμπαν της DC, αφού η επόμενη ταινία θα βρει τον χαρακτήρα σε πιο νεαρή ηλικία.

Στο μεσοδιάστημα, είχε ανακοινωθεί ότι ο Κάβιλ, αποχωρεί από το Witcher μετά την τρίτη σεζόν και την θέση του θα πάρει ο Λίαμ Χέμσγουόρθ και οι περισσότεροι είχαν συνδέσει αυτή την εξέλιξη με τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα είχε στο μέλλον για την DC.  Πλέον όμως αυτές οι υποχρεώσεις δεν υπάρχουν, έτσι κάποιοι οπαδοί του Witcher ήλπιζαν ότι θα έχουμε ανατροπή και ο Κάβιλ θα παραμείνει στο ρόλο του Γκέραλτ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού η 4η σεζόν του Witcher θα προχωρήσει όπως είχε ανακοινωθεί. Θυμίζουμε, ότι η τρίτη σεζόν με τον Κάβιλ, θα προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στα τέλη του Σεπτέμβρη. Πριν από όλες αυτές τις εξελίξεις δηλαδή.


Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Release Athens

Οι κριτικές για το νέο Avatar είναι εδώ: Άξιζε τον κόπο η αναμονή;

Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι… σημαδεμένος!

Tα 30 rock άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δέκα εκατομμύρια στην Αμερική


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: