Ο Serj Tankian έχει βαρεθεί να τον τρομάζουν φωνάζοντας «WAKE UP» στο δρόμο

Roxx |
chop suey serj tankian

Το Chop Suey είναι ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του αιώνα που διανύουμε και οι στίχοι του είναι φυσικά το highlight. O Serj Tankian έδωσε συνέντευξη στο Revolver και αποκάλυψε ότι ακόμα και σήμερα πάνω από 20 χρόνια μετά, υπάρχει κόσμος που τον βλέπει στον δρόμο και έρχεται ξαφνικά πίσω του φωνάζοντας «Wake Up».

«Έρχεται κόσμος και με τρομάζει φωνάζοντας από πίσω μου WAKE UP μέσα στη μέση του δρόμου. Σκέφτομαι, ‘αλήθεια τώρα;’. Χαίρομαι που σου αρέσει, αλλά μην το κάνεις αυτό» τόνισε ο τραγουδιστής των System of a Down που σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο του EP με τίτλο Perplex Cities.

Το Chop Suey είναι η μεγαλύτερη επιτυχία των System of a Down και ένα από τα ελάχιστα ροκ τραγούδια με πάνω από ένα δισεκατομμύριο views στο youtube,  με τους στίχους του όμως σε κάποια σημεία να μην έχουν κάποια εμφανή σύνδεση.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο Serj Tankian που έγραψε τους στίχους μαζί με τον Daron Malakian, κάποια στιγμή στο στούντιο είχε κολλήσει και δεν ήξερε πως να συνεχίσει. Ήταν το σημείο του τραγουδιού που κατέληξε να έχει τους στίχους «Father, into your hands I commend my spirit».

«Ήμουν με τον Rick Rubin τον παραγωγό μας και κατά τη διάρκεια των στίχων για το Chop Suey, είχα το ρεφρέν, είχα το κουπλέ αλλά έψαχνα κάτι για το breakdown. Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι αλλά είχα κολλήσει. Αράζαμε στο στούντιο και τότε μου λέει να κάνουμε ένα διάλλειμα και να πάμε στο σπίτι του. Πήγαμε λοιπόν και είχε μία τεράστια βιβλιοθήκη. Μου είπε να πάρω οποιοδήποτε βιβλίο και να το ανοίξω σε μία τυχαία σελίδα. Άνοιξα το βιβλίο, έβαλα το δάχτυλο μου σε ένα σημείο και ήταν ακριβώς εκεί αυτό που έψαχνα. Το να αφήνεις το σύμπαν να σε κατευθύνει ήταν φανταστικό και με εξέπληξε ο τρόπος που λειτούργησε ο στίχος τόσο καλά» δήλωσε ο Serj .

Το βιβλίο που είχε πάρει στα χέρια του ήταν φυσικά η Βίβλος και το σημείο είναι το Κατά Λουκά 23:46«Τότε ο Ιησούς κραύγασε με δυνατή φωνή και είπε: ‘Πατέρα, στα χέρια σου παραδίνω το πνεύμα μου’. Μόλις το είπε αυτό, ξεψύχησε».


Τι «βόμβα» ήταν αυτή που πέταξε η Γκαλάντριελ για τον άντρα της;

Iron Maiden: Περιοδεία στην Ευρώπη με Somewhere in Time και Senjutsu

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian

Το Walking Dead γύρισε την τελευταία του σκηνή και την άλλαξε μετά!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ