Αυτή ήταν η μοιράια στιγμή στο Walking Dead που κανένας δεν πήρε χαμπάρι

Roxx |

Έχουμε αφήσει πίσω μας εδώ και δύο ήμερες το mid-season finale του Walking Dead που έκανε στροφή 180 μοιρών σε σχέση με την εξέλιξη του κόμικ, γράφοντας τον επίλογο για έναν κεντρικό χαρακτήρα ενώ η τηλεθέαση της σειράς συνέχισε να κατρακυλά.

Την ώρα της μεγάλης αποκάλυψης επικράτησε όπως είναι λογικό σύγχυση αφού το δάγκωμα του walker δεν το είδαμε ποτέ στις οθόνες μας. Προσοχή ακολουθούν spoilers.

Στο φινάλε του 8ου επεισοδίου είδαμε τον Καρλ να αποκαλύπτει ότι έχει δαγκωθεί κάτι που σημαίνει ότι οι ώρες του είναι μετρημένες. Πότε όμως δέχτηκε την επίθεση;

H μοιραία στιγμή ήρθε στο 6ο επεισόδιο όταν ο Καρλ βρέθηκε στο δάσος μαζί με τον Siddiq και προσπαθούν να ξεφύγουν από μία ομάδα ζόμπι.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την ώρα που ο Καρλ προσπαθεί να διώξει από πάνω του έναν walker, ένας άλλος σκύβει στο σημείο που δέχθηκε τελικά το δάγκωμα. Το πλάνο αλλάζει και όταν επιστρέφουμε στον Καρλ τον βλέπουμε να τσεκάρει το σημείο του δαγκώματος και το ύφος του να αλλάζει εντελώς…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ