To αφεντικό του Walking Dead για τη σοκαριστική αλλαγή από το κόμικ: «Δεν θα γίνει θαύμα, είναι οριστικό»
News

To αφεντικό του Walking Dead για τη σοκαριστική αλλαγή από το κόμικ: «Δεν θα γίνει θαύμα, είναι οριστικό»

Η 8η σεζόν του Walking Dead έριξε αυλαία για το πρώτο της μισό, με ένα επεισόδιο που μας επεφύλασσε μία σοκαριστική ανατροπή.

Συνεχίζοντας την παράδοση της, η σειρά μας προετοίμασε για τον θάνατο ενός ακόμα πρωταγωνιστή και μάλιστα από αυτούς που ήταν μέλη του καστ από την πρώτη σεζόν. Προσοχή ακολουθούν spoilers.

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν, στην τελευταία σκηνή, ο Καρλ έχει δαγκωθεί από walker έτσι οι μέρες του είναι μετρημένες. Και μπορεί αρκετοί τηλεθεατές να λένε ότι η σειρά θέλει να μας ξεγελάσει και ο Καρλ μπορεί να τη γλυτώσει, ο showrunner του Walking Dead είναι κατηγορηματικός.

«Θα γίνει ότι έχει γίνει στο παρελθόν με όσους έχουν δαγκωθεί» δήλωσε ο Scott M. Gimple. Θα πεθάνει δηλαδή.

Γιατί όμως κατέληξε σε αυτή την απόφαση;

Θα το δείτε σύντομα. Αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας που θέλουμε να πούμε και αποτελεί τον πύρινα για την εξέλιξη και τις αποφάσεις που θα πάρουν από εδώ και πέρα οι πρωταγωνιστές. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ.

Ο Scott M. Gimple στη συνέντευξη που παραχώρησε στο EW ρωτήθηκε και για την τεράστια αλλαγή που αποτελεί ο θάνατος του Καρλ σε σχέση με την εξέλιξη του κόμικ.

Δυσκολευτήκαμε αρκετά για να πάρουμε αυτή την απόφαση τελικά. Θέλουμε ακόμα να πούμε αυτές τις ιστορίες από το κόμικ. Αλλά όπως έχετε δει μέχρι σήμερα πολλές ιστορίες από το ορίτζιναλ υλικό έχουν πάει σε διαφορετικούς χαρακτήρες στη σειρά ή σε χαρακτήρες που δεν υπάρχουν καν στο κόμικ. Ναι, θα είναι διαφορετικό. Και ναι η σχέση του Νίγκαν με τον Καρλ ήταν μεγάλο κομμάτι της ιστορίας. Αλλά ως συνήθως σκοπεύουμε να πούμε αυτές τις ιστορίες, απλά με διαφορετικό τρόπο.

Κλείνοντας ο Scott M. Gimple τόνισε ότι με αυτή την κίνηση ήθελε να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα κίνητρα του Ρικ για τις αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει σύντομα και πως στο πρώτο επεισόδιο της επιστροφής της σειράς (25 Φεβρουαρίου) θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ