Ώρα αποφάσεων για το Walking Dead: Το mid-season finale είχε τη χειρότερη τηλεθέαση στην ιστορία της σειράς
News

Ώρα αποφάσεων για το Walking Dead: Το mid-season finale είχε τη χειρότερη τηλεθέαση στην ιστορία της σειράς

Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε στην Αμερική το mid-season finale του Walking Dead και παρά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί για τον θάνατο ενός κεντρικού χαρακτήρα (που επιβεβαιώθηκε ως ένα βαθμό), η σειρά δεν κατάφερε να πάρει ανάσα από πλευράς τηλεθέασης.

Όχι μόνο δεν κατάφερε να πιάσει τα νούμερα της πρεμιέρας αλλά ήταν το χειρότερο mid-season finale στην ιστορία της σειράς, στο demo των ηλικιών 18-49.

Βρέθηκε δηλαδή ακόμα πιο πίσω και από αυτό της 2ης σεζόν, την εποχή δηλαδή που η σειρά δεν είχε γίνει ακόμα το φαινόμενο που έφτασε να είναι. Την πρώτη σεζόν δεν την υπολογίζουμε καν γιατί είχε μόνο έξι επεισόδια που φυσικά προβλήθηκαν όλα μαζί χωρίς διακοπές.

Σε πραγματικά νούμερα το mid-season finale είχε 7,9 εκατ. τηλεθεατές, κάτω και πάλι από το ψυχολογικό όριο των 8 εκατ. και σημείωσε πτώση 25% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό.

Μετά και τα όσα είδαμε στο επεισόδιο και την σοκαριστική αλλαγή σε σχέση με την εξέλιξη του κόμικ, που επηρεάζει αφάνταστα την πορεία της σειράw φαίνεται πως ήρθε η ώρα το AMC να πάρει γενναίες αποφάσεις για να προστατεύσει το πιο δυνατό του χαρτί. Και δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν στο τέλος της σεζόν ανακοινώσει το διαζύγιο του με το αφεντικό της σειράς, τον Scott Gimple που βρίσκεται σε αυτή τη θέση από την 4η σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ