Οι φίλοι μου ακούνε σκυλάδικα, φοβάμαι μήπως με κολλήσουν
News

Οι φίλοι μου ακούνε σκυλάδικα, φοβάμαι μήπως με κολλήσουν

Η συμβουλευτική στήλη του Rock is Dead είναι και πάλι μαζί σας. Ο ειδικός μας συνεργάτης, Dr. Dead απαντά στους προβληματισμούς που μας έχουν στείλει οι αναγνώστες μας.

Ερώτηση:

Όλη η παρέα μου ακούει σκυλάδικα ενώ εγώ nu metal, deathcore αλλά ακόμα και κλασικό ροκ. Απλά δεν θα ‘θελα να επηρεαστώ και να αλλάξω πότε γούστο και ρωτάω… Τι μπορώ να κάνω;

Τάκης

Η απάντηση του Dr. Dead

Τάκη, Τάκη, Τάκη. Αυτές οι ανασφάλειες είναι που μας περιορίζουν, επηρεάζουν τις σκέψεις μας και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε τη ζωή μας παρακάτω.

Μας κρατάνε πίσω σαν μια αόρατη δαγκάνα που έχει μαγκώσει τα πόδια μας και δεν μας αφήνει να πετάξουμε. Αυτές οι ανασφάλειες από κάπου πηγάζουν. Στη δική σου περίπτωση, λες, ότι φοβάσαι μήπως επηρεαστείς από τους φίλους σου και αλλάξεις μουσικά γούστα. Αυτό επέτρεψε μου να σου πω ότι μάλλον έχει ήδη συμβεί, σε μικρό βαθμό και δεν το έχεις καταλάβει. Βρίσκεται ακόμα στο υποσυνείδητο.

Μάλλον κάποιο καψουτράγουδο θα σου έχει κολλήσει και θα το σιγοτραγουδάς όταν είσαι μόνος ή όταν κάνεις μπάνιο και φοβάσαι μήπως αυτό πάρει διαστάσεις. Είσαι επιρρεπής.

Μη βιαστείς να απορρίψεις αυτό που σου λέω. Άσε με πρώτα να σου πω ένα παράδειγμα.

Ας πούμε ότι είσαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αν η παρέα σου αποτελείται από ανθρώπους που υποστηρίζουν την αντίπαλη ομάδα τότε φοβάσαι ότι θα αλλάξεις ομάδα;

Μάλλον όχι λέω εγώ. Οπότε έχεις μία τάση προς τα λαϊκά άσματα. Φοβάσαι ότι θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα σου έρθει να βάλεις στο τέρμα Καρρά και Πάολα.

Η συμβουλή μου; Αν σου έρθει κάντο. Δεν πρέπει να περιορίζουμε τα θέλω μας γιατί κάποια στιγμή θα μας έρθει μπούμερανγκ και μπορεί να ξεσπάσουμε με λάθος τρόπο.

Ας αγκαλιάσουμε τον πραγματικό μας εαυτό όποιος κι αν είναι αυτός.

Τώρα αν επιμένεις ότι δεν θέλεις να σε κολλήσουν σταμάτα να τους κάνεις παρέα. Αν θες βοήθεια στείλε μου ξανά ένα μήνυμα για να τους βγάλουμε από τη μέση. Δημόσια θα σου πω ότι δεν χρεώνω χρήματα για υπηρεσίες «βγαλσίματος ανθρώπων από τη μέση», αλλά στην ιδιωτική μας συνομιλία θα σου πω ότι ζητάω περίπου ένα χιλιάρικο το κεφάλι.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Στείλτε και εσείς τις δικές σας ερωτήσεις στο : [email protected]

Διαβάστε ακόμα:

Η αδελφή μου ακούει Stavento/Ασλανίδου πως να της αλλάξω γούστα;

Yπάρχει ζωή μετά μετά το Death;

H κοπέλα μου είναι φοβιτσιάρα, πώς να δω θρίλερ μαζί της;

Πως να πείσω τους φίλους μου να έρθουν μαζί μου σε συναυλία;

Η κοπέλα μου δεν γουστάρει black/death

Μεγάλο στήθος vs Batman

Ο φίλος μου ακούει μόνο Manowar, τι να κάνω; 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ