Η Marvel σκοτώνει τον Wolverine
Movies and TV

Η Marvel σκοτώνει τον Wolverine

O χαρακτήρας του Wolverine έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο σύμπαν της Marvel το 1974 στο τεύχος 180 του Incredible Hulk.

Μπορείς να τον πεις και αθάνατο, λόγω της ανάπλασης κυττάρων, ενώ έχει γλυτώσει από άπειρους κινδύνους όλα αυτά τα χρόνια.

Όμως όλα έχουν ένα τέλος και αυτό έρχεται από επίσημα χείλη. Από τη Marvel δηλαδή που ανακοίνωσε μία σπέσιαλ έκδοση τεσσάρων τευχών με τίτλο The Death of Wolverine!

Σε αυτή την εξέλιξη θα οδηγήσει η ιστορία «Three Months to Live» που κυκλοφορεί τον Ιούνιο, με το φινάλε του ήρωα να ξεκινάει στις 3 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρώνεται στις 24 του ίδιου μήνα.

Ο executive editor της Marvel, Michael Marts, δήλωσε:

Για πολύ καιρό, όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος του, ο Wolverine έβγαινε νικητής. Πάντα με κάποιο τρόπο έμενε στην κορυφή. Τώρα όμως έρχεται αντιμέτωπος με ένα εχθρό που δεν μπορεί να κερδίσει. Δεν μπορεί να παλέψει μαζί του. Τι σημαίνει αυτό για ένα χαρακτήρα που έχει αντέξει εκατοντάδες χρόνια;

Τώρα το τι θα σημαίνει αυτή η εξέλιξη και για το κινηματογραφικό σύμπαν των X-MEN, είναι μια άλλη υπόθεση που δεν θα αργήσουμε λογικά να δούμε πως και αν θα επηρεάσει.

Δείτε το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους.

Death-of-Wolverine-McNiven-cover

[signoff predefined=”Facebook”][/signoff]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ